gerçek saçmış aliexpresten aldım saçlarım kökünden yandı mahvoldu mecbur kullanıcam sizce gerçek duruyor mu

gerçek saçmış aliexpresten aldım saçlarım kökünden yandı mahvoldu mecbur kullanıcam sizce gerçek duruyor mu
Yani evet güzelmiş ama bence saçlarının kendi kendime sağlıklı şekilde uzamasını bekle derim. Bu durum benimde başıma geldi saçlarımı komple kesmiştim sonra tekrardan sağlıklı bir şekilde uzamaya başladı. Yine dışarıya çıkarken bunu kullanırsın ama evde bence kendi kendine uzamasını bekle derim. Ya da saç kremi ile bebek yağını yanan saçına sür iyi geliyor onarıyor.
dışarda bunu kullancam dediğin gibi yapıcam ama taksam dışarda gülerler mi peruk olduğunu anlayıp
gerçek saçmış brezilya saçı o zaman belli olmaz önde bebek saçları da var özellikle tül aldım
Neden gülsünler kimseyi takma. O kadar çok kullanan insan var ki bunda kötü bir durum yok.
Cevap
0Cevap
Güzel bence gerçek rengi bence pek iyi değil saçların nasıl yandı
kuaför uç kağıtçı çıktı dedi boyarız ederiz zaten yıpranık olan saç kökten koptu azıcık kaldı poşet gibi ağladım kuaförde rezil oldum
Bence boyama artık doğal kalsın yazık boyucaksanda açıcı kullanma bari
Yani saçların geri uzadığında diyorum
daha kfamda boyucak saç kalmadı pişmaniye gibi oldu anca resimdeki peruğu takıcam
geri uzayana kadar ohoo kısacık kaldı kökten koptu anca erkek gibi ketiriym
Yazık olmuş gerçekden elbet uzar bence bida açmazsın dıye dusunuyorum umarım hemen uzar
Biraz yelloz sac rengi bu ama ya
ya maksat kendi saçım gibi dursun çünkü kendi saçım kökünden koptu poşet gibi oldu anca kazıtayım
rengi boyatıp kapatablıyormusum
Olur
nasıl
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?