AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Seborik Dermatit olabilir
Fotoğraf falan atabilirsen tsm ysrdımcı olabilirim
Buraya fotoğraf Nasıl ekleniyor bilemiyorum zaten hani dün banyo yaptım Hani kafamın içi kaşınıyor zaten kaşınım sonra kız kardeşim dedi ki abla kafanda böyle beyaz böyle şey var hadi ben dedim kepek sandım ilk ondan sonra düşündüm hani benim köpeğim önceden vardı ama artık şampuanımı değiştirdim yok ama hani böyle her gün olan bir şey değil ama belli zamanlarda böyle hiç böyle zaman zaman hani ne kadar süre aralıklı oluyor bilmiyorum ama hani birkaç ay olacağını sanmıyorum Hani olmadı galiba Ama hani oluyor ilk defa olan bir şey olsaydı biraz daha böyle bir tuhafıma gidebilirdi ama hani normalde olan bir şey ve hiç hoş değil iki dakika kafamı karışıyorum üstte kepek gibi duruyor ağlayasım geliyor
drwrmm24 instagram hesabım
At bakayım ilaç da öneririm ama gidip almaya kalkma büyük ihtimal gideceksin doktor aynısı verecek
Ben sana nasıl kafamı atacağım ki
Kafanı atma o kepek dediğin şeyi at kaşlarından düşeni de at ve faullerinde var mı onu da söyle başka nerende var ben göreyim yorumlarım
Hiçbir yerimde yok sadece bazen yüzümde kaşımın içinde oluyordu Ama şu an yüzümde de yok kaçmıyor sadece saçımda böyle kepek gibi duruyor ama kepek asla değil yani öyle söyleyeyim
Tamam kafandan çıkar masaya kıy bana at görürsem ne olduğunu ve aşamasını söylerim
Şimdi ben baktım böyle yağlı elbise olarak kızarık değil hani kızarık olanlar var ya kaşınca kızarmış gibi olanı öyle değil de böyle daha sanki Hani yeni yeni olan olanlar var ya direkt beyaz olan köpeğe daha yakın olanlar gibi Ayrıca ben niye masaya koyuyorum Ayrıca masa beyaz gözükmez aman uğraşamam be acıktım ben gidip yemek yiyeceğim
Sen bilirsin
Bende de öyle yaa ama kepek sanirimm
Yağlı egzama
Yani nasıl bir sey neden kaynaklı ki
Cildiye randevusu al
Şey benim dayımda egzama var genetik olabilir mi Bir de şöyle bir şey var şimdi ben bir baktım yağlı egzamaya yani yüzde de oluyormuş da benim bir dönem de öyle yüzüm böyle pul pul dökülür gibi oluyor ama çok nadir oluyordu makyaj yapan da bir insanım Hani makyaj yapsam tamam beni kız kardeşim makyaj yapıyor fazlasıyla bazen onda böyle şey oluyor çok yüzüne bir şeyler uyguladığı için ben hani yüzünde çok Nayır hatta böyle kaşlarımın arasında da bazen oluyor falan yüzüne de bazen çok nadir de olsa oluyor Ama kafamda daha çok
Aynen oyle genetik de geçer çoğu hastalık dediğin semptomlar dogruluyor
Hani bende olan bir şey genel olarak yüzümde çok nadir böyle dökülme oluyor da bir böyle bir düşünüyor dayım geldi aklıma ama annemde falan yok diye biliyorum geç her zaten de çok biraz böyle şey ya saçımı görüntüsü sinir bozucu oluyor ya diğer türlü hiçbir sorunum yok böyle böyle kalabilirim yani öyle şeyler çok dert etmem de
Yara mı var
Hayır yara değil sadece böyle kabuk gibi kalkıyor beyaz yani yara olsa hani yara olduğu zamanlar çok nadir O da ben çok yazın ensemi kaşıyorum sadece orada yarıldı Ama bu sadece beyaz kabuk kabuk
Egzama veya sedef olabilir mi
Yani bilemiyorum doktor değilim ben Ama belki olabilir yani benim dayım da vardı egzama galiba Sedef de vardı galiba ikisinden biri vardı ikisi de olmuş olabilir ama yani benim annem de babam da yok belki de onlardan öyle geçmiş olabilir genden kaynaklı olarak da Şimdi ağlayacağım gerçekten çünkü kaşınıyor kaşındıkça kabuklar üste çıkıyor siyah saçın üstünde de bembeyaz duruyor var
Doktora görün