Saçlarım çok dökülüyor ince telli her elimi attığımda bir sürü tel geliyor elime buna bi çözüm var mı hızlı çözüm
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
bence saç kremi kullan. gratiste var
Bi sampuan var abi aşırı güzel ama burada yazmak istemiyorum çünkü yazınca alanlar olur ve fiyatı yükselir diye yazmicam ama o sanpuan tek çaren senin
Yazmıcaksan nasıl öğreneyim vahiy yoluyla mı
Çok iyi bi sampuan neyse soylim adı bioblas
Ama sarımsaklı olanını al diğerleri ise yaramıyor fazla 3 senedir kullanıyorum
Ben bioxine başladım ama fayda yok şu an
Ozaman doa kozmetik kullan doa kozmetik internetten araştır benim arkadaşım onu kullandı ama sabırlı olman lazım hiçbir sampuan 2 günde sac dökülmesini kesmez az sabırlı ol 2 ayda dökülme bitti seninkide biter doa kozmetik araştır sampuan kullan ancak onu internetten satın alabilirsin trendyol hepsiburada vs gratiste falan yok yani.
Evet doayı da biliyorum bioxin aldım diye ona da masraf olmasın diye almadım ama bi sonraki alışımda aklımda o var teşekkürler
canım şimdi şöyle söylim ben uzmanım onun için sana Elidor kullan panten kullan falan diyemem işime aykırı neden diyemem çünkü onların içinde birçok kimyasal var ve biz bunu onermiyoruz tabiki o markalarında alıcısı çok buna eminim ama ben en başta uzman olduğum için sana öncelikle doğal olan sampuan önermek zorundayim tabiki elidorda iyi marka panten elsev vs ama doğal olan sampuanlarin saçına hiçbir yanetkisi olmaz garanti yani
Ve daha önce bu saydiklarimin dışında doğal olmayan bir sanpuan kullandiysan oda saçının dokulmesine yol açmış olabilir dikkatli ol
Elidor çok döktü saçımı pantene de çok kepek yaptı bunları yıllarca kullanıldım birde saçım da beyaz beyaz taş gibi şeyler oluşuyor bit değil pire de değil ve kaşındırıyo çoğu zaman
Çok açıldı saç diplerim falan derisi görünüyor en hızlı çözümü de bulamadım
Evet saçını özellikle dipten kasidiginda tirnaginin içine giren bazen eline gelen küçük küçük beyaz tanecik gibi bisey neyden kaynaklı? Tabiki kullandigin içinde sadece kimyasal olan şampuanlar başka sebebi yok
Bioxin işe yarar mı ne diyosun?
Bioxin idare eder ben saç uzmaniyim onun için tercihim doğal sampuanlardan yana ama sana şöyle söylim bioxine devam etme şu an maddi imkanın varsa doa kozmetigin saç dökülme karşıtı olan sampuanini sipariş ver gratise falan boşuna gitme yok çünkü hiçbir yerde internetten sipariş vereceksin sana ancak bunu söyleyebilirim yani başka bisey diyemem doa kozmetik kullanacaksın başka çare arama bioxin kullanmaya devam edersen belki bir ihtimal zaten bioxinle bioblas aynı fabrika yani aynı sadece ismi değişik belki saçında yağlanma olabilir zannetmiyorum ama garantiside yok tabi sen doa kozmetik sampuan kullancaksın dediğim gibi ondan sonra saçındaki farki gorceksin bende doa kozmetiğin sanpuanini kullanıyorum yinede sen bilirsin senin yerinde olsam bugün sipariş verirdim hem klinik olarak hemde dermatologlar tarafından kanitlanmis bir sanpuan doa kozmetik
Zaten sanpuanin ml imi baya büyük yani çok sık yikanmiyorsan 3 ay götürür ekonomik
Ama en etkili sonuc istiyorsan şampuan bitmeye yakın görürsün etkisini
Ama ilk önce bioblas dedinnn
Doa kozmetik bioblasa göre daha etkili sen bi etkisini göremedim deyince bende doa kozmetik sanpuanini al dedim kişiden kişiye değişiklik gosteriyor
Sayfan var mı takip edeyim
Ne sayfası
İnstagram uzmanlık alanında
Hayir yok öyle bir hesabım uzman olduğuma inanmadın mı yoksa kız
😂ya ne alaka uzmanların sayfaları oluyor ve paylaşım yapıyor her konu da ben de bakmak için sordum
Benim yok ama istediğin zaman bana burdan yazabilirsin evliyim eşimle ortak hesabımız var sadece uzman hesabım yok yani ama bana yazabilirsin merak ettiklerini cevaplarım 😊
Peki o zaman sırada sivilce sıkıntım var ona da önerin var mı
Yuzundemi
Bu arada ben hem cilt hem saç uzmaniyim biraz sasircaksin belki
Yüzümde kırmızı sivilceler var her gece sabah kalktığımda yenileniyor cildiye jel verdi iki tüp biri bitti diğerini kullanıyorım ama faydası yok
Aaa sasirtici genelde dermatologlar etkili ürün önerir bioderma kullandın mı
Benzoxin verdi
Bak sivilcelerin için önce tekrardan eczaneye git dermatologa gidersen ücret ister eczaneler ücretsiz yapar belki sivilce sorunundan başka başka bir sıkıntı olabilir gozeneklerin tıkalı olabilir vs vs onun dışında bioderma da doğal sana zaten ilk dediğim şey bioderma oldu eczanelerde bulabilirsin onuda başka yerde satılmıyor
Sivilceler için bioderma dicem doğru mu
Aynen dermatologun sana önermiş olduğu krem galiba o cildindeki fazla kiri ve yağı atıyor cildinden sana yanlış kremi önermiş sen sivilcen için kullancaktın ama sana kiri ve yağı arındırmak için krem önermiş yanlış
@suss20 ben doa kozmetiğin yağlı saçlar için olan şampuanını kullanıyordum ama en son sitesine baktığımda stoğu kalmamıştı sen nerden sipariş veriyorsun
Trendyol hepsi burada farketmez yani illaki bulursun
Çünkü çok fazla kişi sipariş verdiği için stok kalmayabiliyor
@suss20 trendyola yazdım doa kozmetik şampuan diye hiçbir şey çıkmadı senin kullandığın şampuan hangisi
Ben uzmanım ve doa kozmetik sanpuanini kullanıyorum sıkıntıda yaşamadım hiç. Hepsi buradadan da bakabilirsiniz
@suss20 hepsiburadaya da yazdım çıkmadı nerden aldığını söyler misin
Bende doa kozmetiğin anasayfasindan almıştım yoksa yoktur yapacak bisey yok bitiyor yani alıcısı fazla tekrar getirirler
Kan degerlerine baktır bence
Baktırdım bişey çıkmadı
Bitkisel şampuanlar kullan
Bioblas falan
Dört aydır bioxin kullanıyorum kanka ama maalesef hiç bişeyin etkisini göremedim
kan tahlili yaptır önce
Yaptırdım bişey çıkmadı
o zaman cildiyeye git kanka onlar saç dökülmesi için ampul yazıyor bemiks evigen ve bepanthen onları al kullan ve urban care biotinli saç spreyini de önerebilirim
Ampul de bugün bitti bu dediklerini hep yaptım 🥲 sadece saç spreyini yeni duyuyorum büyük etkisi var mı ona göre denicem yoksa sadece benim için masraf oluyor ayriyeten biioxin de kullanıyorum
yani evet etkisi oluyor da ampuller fayda etmediyse bilemiycem. mevsim geçişinden dolayı da artmış olabilir bu dönemde. urban care biotinli ürünlerin yorumlarına bak ona göre karar ver sen
Tamamdır bakıcam spreye teşekkürler
Stres yapma sinirden uzak dur sağlıklı beslen
Çok haklısın ama bunlardan uzak durmak mümkün değil
Nerelisin sen
Ilık kullan ve biberiye suyu kullan