Tavsiye edebileceğiniz saç bakım yağı var mı?

Merhabalar. Çok muzdarip olduğum bir konuyla geldim. Benim 4 yıl öncesine kdar böyle ilkokul- ortaokul hatta lise1/2 dönemlerimde saçlarım çok fazla gürdü ve dökülme çok olmuyordu. Sonra ben küçüklük aklıyla bir tanıdığımın aklına uygum ve aramakas attım ortaokul sondayken. Ondan sonra ise lise dönemlerimle birlikte saçımda, seboreik dermatit hastalığı çıktı. Lise sonda bununla da baş etmeyi açıkcası öğrendim. Genelde kış mevsimi aylarında çok nüksediyor. Bende de huy oldu o kafamdaki kabukları çıkarmaktan haz alıyorum ve elim hep saç derimde bu da muhtemelen zarar veriyor zaten saçıma. Bu arada 20 yaşındayım. Şu bir senedir belki son 4-5 aydır saçlarım korkunö bir şekilde dökülüyor fakat başlarda çokta sorun etmedim. Yine kış ayından ötürüdür deyip geçtim fakat bugün dikkatimi çekti ki artık saçım eskisi gibi gür değil. Saçım uzun belime geliyor fakat artık cansız ve en basitinden bir topuz yaptığımda bile minicik duruyor eskiden böyle değildi bu durum bugün canımı çok sıktı. Badem yağı bir dönem kullanmıştım ama düzenli değilz bu gün bu durum üzerine az evvel yine başladım. Bir de demir eksikliğim sanırım varmış çok düşük. Bunun da kaynaklandıracağını söylüyorlar her neyse çok uzattım. Asıl sorum şu; saç bakım yağı kullanıp saçıma çok iyi bakmak ve sonucunda eski dinçliğine kavuşturmak istiyorum. Yağ konusunda ise çok bilinenlerden, Kerastase’nin yağı var. gisiou’nun yağı var… böyle bir çok bilindik markanın yağları var. Saçım kalın telli ve hızlı yağlanan bir saç ama cansız. Ne kullanmalıyım bilmiyorum tavsiye verirseniz çok teşekkür eder minnettar kalırım.

Tavsiye edebileceğiniz saç bakım yağı var mı?