Saçınızı uzunmu seviyorsunuz kısamı şu anki hali nasıl?
Kısa saç
Uzun saç
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Saçınızı uzunmu seviyorsunuz kısamı şu anki hali nasıl?
Ben kısa saçta seviyorum uzun saçta seviyorum. Bana şahsen her iki saç modelide çok yakışıyor. Bir aralar hep kısa kullanırdım saçlarımı kısa çok yakışıyordu çünkü. Şimdi saçlarım aşırı uzun ve kestirmeyi düşünmüyorum şahsen böyle uzunda çok seviyorum bence çok yakışıyor bana uzun saçta. Hem uzun saçı çok seviyorum hemde kısa saçı.
ben saçlarımı uzun kullanmayı seviyorum ama bazen kepek sorunu yaşabiliyorum. Saçlarımdaki kepek sorununa son vermek için Marudermin kepeğe karşı etkili saç bakım setini kullanmaya başladım. Şampuan, krem, tonik ve saç maskesini saç bakım rutinime ekledim.
Cevap
15Cevap
saçımın önü uzun sadece
Baya uzatmıştım omuzlara kadar toplamıyordu askere gidnce kesimrek zorunda kaldım şu anda memnunun ya
Saçlarım belime kadar uzundu. Ani bir kararla kestirdim. Hiç de pişman olmadım. Şimdi kısa kullanıyorum, çok da seviyorum…
Uzun saçseviyorum.
Saçlarım kabarık olduğu için bana kısa yakışıyor.
uzun sac yipranmissa asiri kotu duruyo ama uzun seviyorum yine de
Uzun severim iki cinstede
İşte zevk sahibi kadın
Uzun. Tek sorun dogal hali dalgali ve kabarik duzlestirmekle ugrasmak gerekiyor dogal duz olsaydi keske cok rahat her konuda
Kısa diye cevapladım, ama çok kısa sevmiyorum. Omuzlara kadar en güzeli.
Şahsen uzun saç daha güzel
Buyuk rahatlik cidden, uzun sac cok zahmetli ve bence mantikli da degil. Daha da kisalticam zaten.
çok şükür kelim
Üstler uzun yanları kısa
Uzun seviyorum
uzun saç kadınsı oluyor
Kısa saç seviyorum.
Uzun daha cekici oluyorlar bayanlar
Uzun.
Kisa
Kısa saç iyidir.
Uzun
Kısa tabiki
Bana yakışıyor yakıştırıyorum kadina