Saçlarım orta uzunluktadır, örnek vermek gerekirse Leonardo Dicaprio'nun genliçliğinde kullandığı saç modeli ona benziyo.
Ben 3 hafta önce bir berbere gittim yanlar uzadığı için.
Adama dedim ki abi yanları al önleri de biraz kısalt adam artık kör mü topal mi bilmiyorum ama yanları aldı, önleri saç normalde ağzıma kadar gelirken burnuma kadar gelicek şekilde kesti buraya kadar sıkıntı yok ama saçın ortalarına doğru baya baya kısa kesmiş serçe parmak uzunluğu bile etmiyecek derecede.
Yani önler saçın orta ve arkasının 3 katı gibi bir şey saçı aşırı derecede hatalı kesmiş.
Benim de tipim pek iyi değildir beni saç kurtarıyodu.
Bir şekilde saçı şekle soktum ama berbat bir saç oldu.
Saçı sıfıra da vurduramadım tip çok kötü oluyo diye.
Her neyse bu saç kesiminden sonra aldığım duşlarda saçımın döküldüğünü farkettim sampuanı döküyorum elime bakıyorum 7-8 tel saç var tahminimce 40-50 saç dokuluyo en az.
Eskiden bu şekilde değildi nerdeyse hiç dökülmezdi.
Saç kesiminden sonra böyle oldu sizce bununla bir alakası var mı.
Ve eklemek isterim saçımı kestirdiğim gün başka şampuana geçtim, normal de Clear kullanırdım o bittiği için aynısından aldım ama bu daha farklı yenilemisler yani.
Sizce bunlar ile bir bağlantısı olabilir mi.
Doktora gitme konusunda yakın zaman da gitme şansım yok
Ben 3 hafta önce bir berbere gittim yanlar uzadığı için.
Adama dedim ki abi yanları al önleri de biraz kısalt adam artık kör mü topal mi bilmiyorum ama yanları aldı, önleri saç normalde ağzıma kadar gelirken burnuma kadar gelicek şekilde kesti buraya kadar sıkıntı yok ama saçın ortalarına doğru baya baya kısa kesmiş serçe parmak uzunluğu bile etmiyecek derecede.
Yani önler saçın orta ve arkasının 3 katı gibi bir şey saçı aşırı derecede hatalı kesmiş.
Benim de tipim pek iyi değildir beni saç kurtarıyodu.
Bir şekilde saçı şekle soktum ama berbat bir saç oldu.
Saçı sıfıra da vurduramadım tip çok kötü oluyo diye.
Her neyse bu saç kesiminden sonra aldığım duşlarda saçımın döküldüğünü farkettim sampuanı döküyorum elime bakıyorum 7-8 tel saç var tahminimce 40-50 saç dokuluyo en az.
Eskiden bu şekilde değildi nerdeyse hiç dökülmezdi.
Saç kesiminden sonra böyle oldu sizce bununla bir alakası var mı.
Ve eklemek isterim saçımı kestirdiğim gün başka şampuana geçtim, normal de Clear kullanırdım o bittiği için aynısından aldım ama bu daha farklı yenilemisler yani.
Sizce bunlar ile bir bağlantısı olabilir mi.
Doktora gitme konusunda yakın zaman da gitme şansım yok
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer