Saç Bakım Bu saç renklerinden en beğendiğiniz saç rengi hangisi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Açık kumral Koyu kumral Koyu kahve Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Bu saç renklerinden en beğendiğiniz saç rengi hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 10,9b cevap paylaştı. Açık kumral 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ankette oy kullandınız mı
Seanaajaja Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Orjinal saçım küllü kurmal hiç boyatmadım saçımı herkes soruyor nerde boyattın boyanın markası ne diye heheheh 🤭 0 0 Yorumla
dobracidede Takip Et Xper 7 Yaş: 47 , eic 99% +1 yıl Acik kumral özellikle ortalamanın üstünde boya sahip kadınlara gayet yakışıyor diye düşünüyorum. 0 0 Yorumla
sudeak1 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 68% +1 yıl Kumral ve tonları aşırı kaliteli gösteriyor kadını 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 29 +1 yıl Saç Bakım konusunda 4,7b cevap paylaştı. Zifiri siyah renkler harika 0 0 Yorumla
lufians Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl koyu kumral aşırı iyi ya aslında küllü kumral da denebilir ama yapan kuaförü bulmak zor pff 0 0 Yorumla
Rûz-ü_Şeb Takip Et Xper 5 Yaş: 42 , eic 82% +1 yıl Koyu kumral dedim ama ben kizil seviyorum... 🤗 0 0 Yorumla
ElXTurco Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Koyu kahve tonu daha sıcak ve daha güzel. 0 0 Yorumla
barbar8888888888 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 91% +1 yıl Gözüm bunu sevdi ve bunu ilglendi 0 0 Yorumla
Papayya0 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl En üstteki açık kumral değil yanlız sarı oluyor o 0 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Acik kumral tabikii 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ankette oy kullandınız mı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Açık kumral
Ankette oy kullandınız mı
Orjinal saçım küllü kurmal hiç boyatmadım saçımı herkes soruyor nerde boyattın boyanın markası ne diye heheheh 🤭
Acik kumral özellikle ortalamanın üstünde boya sahip kadınlara gayet yakışıyor diye düşünüyorum.
Ben kumralım kumral güzel
Kumral ve tonları aşırı kaliteli gösteriyor kadını
Zifiri siyah renkler harika
koyu kumral aşırı iyi ya aslında küllü kumral da denebilir ama yapan kuaförü bulmak zor pff
Koyu kumral dedim ama ben kizil seviyorum... 🤗
Açık kumral daha güzel duruyor.
Kumral sevdası hiç bitmez
Koyu kumral..
Koyu kumral..
Sarı ve kumral seviyorum
Koyu kahve tonu daha sıcak ve daha güzel.
Gözüm bunu sevdi ve bunu ilglendi
En üstteki açık kumral değil yanlız sarı oluyor o
Knk hayırdır saçını mı boyayacan
Koyu kumral saç rengi güzel
dış görünüş en son bakılacak detaydır
Koyu Kahve, Beyaz tene çok yakışıyor
açık kumral güzel
Acik kumral tabikii
Ankette oy kullandınız mı
Koyu kestane
Açık kumral
Açık kumral