Saç Bakım 12 gü Bu saç renklerinden en beğendiğiniz saç rengi hangisi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Açık kumral Koyu kumral Koyu kahve Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Bu saç renklerinden en beğendiğiniz saç rengi hangisi? Cevapla 45 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Seanaajaja Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 97% 12 gü Orjinal saçım küllü kurmal hiç boyatmadım saçımı herkes soruyor nerde boyattın boyanın markası ne diye heheheh 🤭 0 0 Yorumla
dobracidede Takip Et Xper 6 Yaş: 44 , eic 97% 12 gü Acik kumral özellikle ortalamanın üstünde boya sahip kadınlara gayet yakışıyor diye düşünüyorum. 0 0 Yorumla
sudeak1 Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 64% 12 gü Kumral ve tonları aşırı kaliteli gösteriyor kadını 0 0 Yorumla
birsuskuncicekFenomen Takip Et Master Yaş: 26 11 gü Saç Bakım konusunda 3,4b cevap paylaştı. Zifiri siyah renkler harika 0 0 Yorumla
lufians Takip Et Xper 2 Yaş: 27 11 gü koyu kumral aşırı iyi ya aslında küllü kumral da denebilir ama yapan kuaförü bulmak zor pff 0 0 Yorumla
Papayya0 Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 97% 12 gü En üstteki açık kumral değil yanlız sarı oluyor o 0 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 12 gü Saç Bakım konusunda 4,6b cevap paylaştı. Açık kumral 0 1 Yorumla Soran Yeni 12 gü Ankette oy kullandınız mı
flaneurx Takip Et Master Yaş: 123 , eic 55% 12 gü Acik kumral tabikii 0 1 Yorumla Soran 12 gü Ankette oy kullandınız mı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Orjinal saçım küllü kurmal hiç boyatmadım saçımı herkes soruyor nerde boyattın boyanın markası ne diye heheheh 🤭
Acik kumral özellikle ortalamanın üstünde boya sahip kadınlara gayet yakışıyor diye düşünüyorum.
Ben kumralım kumral güzel
Kumral ve tonları aşırı kaliteli gösteriyor kadını
Zifiri siyah renkler harika
koyu kumral aşırı iyi ya aslında küllü kumral da denebilir ama yapan kuaförü bulmak zor pff
Açık kumral daha güzel duruyor.
Kumral sevdası hiç bitmez
Koyu kumral..
Koyu kumral..
Sarı ve kumral seviyorum
Koyu kahve tonu daha sıcak ve daha güzel.
En üstteki açık kumral değil yanlız sarı oluyor o
dış görünüş en son bakılacak detaydır
açık kumral güzel
Koyu Kahve, Beyaz tene çok yakışıyor
Knk hayırdır saçını mı boyayacan
Açık kumral
Ankette oy kullandınız mı
Acik kumral tabikii
Ankette oy kullandınız mı
Açık kumral