Saç Bakım Adele'nin saçları güzel mi? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Adele'nin saçları da güzel, bu kadın niye bu kadar güzel? ❣️👸🏽#Edamedasaçbakım 💇♀️ Güncellemeler+1 yıl Güncellll Adele'nin saçları güzel mi? Cevapla Kadın Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Saç Bakım konusunda 4,7b cevap paylaştı. Altn karamel renkli hacimli saclar aslan kadınıydı bu galiba 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 10,9b cevap paylaştı. Evet bence de güzel 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 540 cevap paylaştı. Bu kadın zaten güzellik kitabının kapak resmidir 😍 1 0 Yorumla
brsdışgüç Takip Et Master Yaş: 56 , eic 82% +1 yıl #1 🙂.. boş ver saçı , sese bak 😀 onun yaptığı saç bakımını bana yapsalar.. 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl bu kadın nasıl zayıfladı ya o kadann 🙄 1 5 Yorumla Edameda06 +1 yıl Bir şey diyeti yapmış ama o diyetin adını unuttum :d merakettimmişte +1 yıl baya iyi olmuş ama eskiye nazaran Edameda06 +1 yıl Fizik olarak evet ama yüzü eskiden daha güzeldi bence kiloluyken merakettimmişte +1 yıl yüzünü de zayıflayınca daha çok beğendim siması değişmiş 😀 Edameda06 +1 yıl Zevkler ve renkler 😀
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl adelenin göğüslerine kadar gitmese bari :D ama sacları güzel 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Saçmalama Allah aşkına. Yorumla scorpion026 +1 yıl deminde makyaj sorunca :) Yorumla Edameda06 +1 yıl 🙄🤦♀️ Yorumla
Komplebeyin Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Bana göre pek de güzel sayılmaz. Eh işte. 1 0 Yorumla
ƘıԼıCƘiƦAƝ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Güzel beğendim ama seninkiler de güzel 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Saç Bakım konusunda 622 cevap paylaştı. güzel canım 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Saç Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. güzel 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Altn karamel renkli hacimli saclar
aslan kadınıydı bu galiba
Evet bence de güzel
Bu kadın zaten güzellik kitabının kapak resmidir 😍
#1 🙂.. boş ver saçı , sese bak 😀 onun yaptığı saç bakımını bana yapsalar..
Kadının sesinin yanında hiç önemi olmayan şeyler bunlar
bu kadın nasıl zayıfladı ya o kadann 🙄
Bir şey diyeti yapmış ama o diyetin adını unuttum :d
baya iyi olmuş ama eskiye nazaran
Fizik olarak evet ama yüzü eskiden daha güzeldi bence kiloluyken
yüzünü de zayıflayınca daha çok beğendim siması değişmiş 😀
Zevkler ve renkler 😀
adelenin göğüslerine kadar gitmese bari :D ama sacları güzel
Saçmalama Allah aşkına.
deminde makyaj sorunca :)
🙄🤦♀️
Komple Adele güzel
Hem kendisi. Hem herşeyi çok güzel.
Yaşayan güzellik..🍀🗝️
Bana göre pek de güzel sayılmaz. Eh işte.
Güzel beğendim ama seninkiler de güzel
Evet güzel
Güzel
Güzeldir güzel
Adele komple güzel
güzel canım
Güzel dolgun
güzel
Güzel
bi jlo değil
Seninki daha güzel
Güzel