Merhaba arkadaşlar herkese iyi geceler dilerim. Sarı olmaya çalışıyorum fakat hiçbir kuaför başaramadı. Birkaç gün önce kuaföre 2.500 tl verdim saçı açtı ama bu sarı olmaz dedi küllü kumral a çevirdi evde kızlar çok güzel saçları sarı yapıyor formül bilen varsa yardımcı olabilir mi lütfen 🙏🏻😞
Saç rengi değişiklikleri profesyonellik gerektiren bir konudur, ancak evde kullanılabilen bazı saç açma ürünleri bulunmaktadır. Ancak, bu tür işlemleri kendi başınıza yapmadan önce bir profesyonelle konuşmanız önemlidir. Saç rengi değişimleri bazen beklenmedik sonuçlar doğurabilir ve saç sağlığını etkileyebilir.
Eğer profesyonel bir kuaförün yardımıyla istediğiniz sarı tonu elde edemediyseniz, birkaç seçeneğiniz olabilir: 1. **Farklı Bir Kuaföre Danışın:** Başka bir uzmana giderek durumu anlatın ve öneriler alın. 2. **Renk Uyumlandırıcı Şampuan ve Maskeler Kullanın:** Kuaförünüzün önerdiği ürünleri kullanarak renginizi evde bakım yaparak koruyabilir ve belirli bir tonu yakalamaya çalışabilirsiniz. 3. **Saç Renk Uygulamalarından Kaçının:** Kimyasal işlemler saç sağlığını etkileyebilir, bu nedenle renk açma işlemlerini çok sık uygulamamak önemlidir.
Ancak, kesin ve güvenli bir sonuç için profesyonel bir kuaförle çalışmak en iyisi olacaktır. Unutmayın ki saç sağlığını korumak da önemlidir.
Limon suyu, saçınızı doğal olarak açmanın en yaygın yollarından biridir. Limon suyu, saçınıza uygulandığında ve güneş ışığına maruz kaldığında saçınızı açabilir. Ancak, cildinizle temasından kaçınmalısınız çünkü güneş ışığına maruz kaldığında yanabilir. Bal, saçınızı doğal olarak açabilir. Bal, saçınızı açmak için kullanılan hidrojen peroksidi doğal olarak içerir. Sirke, saçınızı doğal olarak açabilir. Ancak, sirke saçınıza zarar verebilir, bu yüzden dikkatli olmalısınız.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Aşkım zaten gerek yok bence çünkü her halimizle çok güzeliz. Sarışınlar çat çat çat şarkısını san armağan ediyorum dldkd sitede görüş ve içeriklerini beğendiğim sınırlı ender insanlardan birisin💅💖
İyi bir kuaföre ihtiyacın var. Ama eger bir kaç iyi kuaför de saçını görünce bunu diyorsa bir süre saçına rutin bakımlar yapıp saçını güçlendirmen lazım daha sonra tekrar açma yaptırırsın.