Saç Bakım Saç rengimi değiştireyim mi? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Saç rengimi değiştireyim mi, yoksa kumral mı kalsın?#Edamedasaçbakım 💇♀️ Güncellemeler+1 yıl Allahım bana sabır ver.. Sinirlenmeye başladım bile! Saç rengimi değiştireyim mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 10,9b cevap paylaştı. Bence kumral sana çok yakışıyor. ama kızıl da güzel, değişiklik olsun diyorsan yap, ikisi de yakışır ☺️ 1 0 Yorumla
яüүαмsı Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Değişebilirsin ben kızıla dönüş yaptım bile jsjsj 1 0 Yorumla
fesfs Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl bakımı zor bir renk kızıl. Ama şu an ki rengin güzel, kızıl olgun gösterir. 1 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl ❤️ Yorumla fesfs +1 yıl Bide akitmasi zor Kızılı, istediğin an degistiremezsin bunuda düşün, 😍❤️ Yorumla Edameda06 +1 yıl Biliyorum bir kez yaptım 😀😘 Yorumla
Bischocolata Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Bu saç rengi sana çok yakışıyor sana çok yakıştırıyorum kalsın böyle 🙃 1 20 Yorumla Edameda06 +1 yıl Hangisi Yorumla Bischocolata +1 yıl Kumrallık😉 Yorumla Edameda06 +1 yıl Evet. Ama kızıl da yakışmıştı bence. Bi ara yapmıştım Yorumla Bischocolata +1 yıl Yok yok bu kalsın 😀😀 Yorumla Edameda06 +1 yıl 😄 Yorumla Bischocolata +1 yıl 🧝♀️ Yorumla Edameda06 +1 yıl Bu ne ay Yorumla Bischocolata +1 yıl Erosun dişi versiyonu Yorumla Edameda06 +1 yıl Ben Arap sandım uzaktan, kafasında beyaz örtü ve üstünde hacı şapkası gibi Yorumla Bischocolata +1 yıl Hahaha ilahi eda 😀 Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤣 🤣 O değil mi Yorumla Edameda06 +1 yıl 🧝🏿♀️🧕🏿 Yorumla Bischocolata +1 yıl Merak etme arap veya hacı değil 😀😀 eros o eros sana ok fırlatmak için gorevlendirdim Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤣 Napcan oku fırlatıp, kime aşık edeceksin xjjs Yorumla Bischocolata +1 yıl Şşşşş🤫🤫🤫 Yorumla Edameda06 +1 yıl Ne iş? 🤔 Yorumla Edameda06 +1 yıl Ne şşş? * dicektim 🤣 Yorumla Bischocolata +1 yıl Bunlar önemli meseleler 🤣🤣 çocuklar duymasın. Yorumla Edameda06 +1 yıl Saçmalama kankiş :d Yorumla Bischocolata +1 yıl 🥲🙂 Yorumla
Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Renk bu olacaksa kızıl tonu daha güzel. Değişik olur. Çoğu kadın kumral sen farklı ol. 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Ben bu saç rengin daha iyi kumral yani 😂 cevaptakiler fotoğrafta ki sen zannediyor 0 6 Yorumla Edameda06 +1 yıl Vallahi şaka gibi, hâlâ oluyor bu durum kafayı yicem Yorumla FiqHtShoT +1 yıl 😂😂 Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤣 🤣 Yorumla FiqHtShoT +1 yıl Profilde ki güzelliği görmüyorlar 🤭😊 ne kör insanlar bunlar Yorumla Edameda06 +1 yıl Ayyh mersi canım ya 😂😇 Yorumla FiqHtShoT +1 yıl 😊😊. Yorumla
Kutay38382 Takip Et Xper 6 Yaş: 45 , eic 67% +1 yıl Değiştirme bence süper çekicilik katıyor şu an sana 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl değistir annem 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Tamam annem 😂❤️ Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 38 , eic 86% +1 yıl Saç Bakım konusunda 622 cevap paylaştı. bu renkte sana yakışır canım 1 0 Yorumla
ÜzgünÇocuk28 Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 95% +1 yıl Kalsın 1 10 Yorumla ÜzgünÇocuk28 +1 yıl Ablam niye sinirleniyorsun sakin ol Yorumla Edameda06 +1 yıl Sence Yorumla ÜzgünÇocuk28 +1 yıl Değiştirme kumsal yakışmış on numara Yorumla ÜzgünÇocuk28 +1 yıl Ama çok takıntılı bir ablamıza benziyorsun Yorumla Edameda06 +1 yıl 😄😄 Hiç de değil Yorumla ÜzgünÇocuk28 +1 yıl Ablam sana müzik önerim mi dinlersin iyi gelir sana Yorumla Edameda06 +1 yıl Öner bakalım Yorumla ÜzgünÇocuk28 +1 yıl Sakin ol şarkısı biraz sinirlisin ya iyi gelir belki ablam Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤣 Okey canım Yorumla ÜzgünÇocuk28 +1 yıl Rica ederim ☺️ Yorumla
muraterenist43 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 90% +1 yıl bu kadın sen misin 0 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Hayır ya Yorumla muraterenist43 +1 yıl tüh ya bu kadına yakışıyor diyecektim Yorumla
Edaaa97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Gerçeğini göremiyorum 😂🤣 0 7 Yorumla Edameda06 +1 yıl Ppm var Yorumla Edaaa97 +1 yıl İyiki söyledin bi an gözüm kör sandım 😄 güzelsin değiştirme kalsın : )) Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤣 Mersi tatlımmmm Yorumla Edaaa97 +1 yıl Sinirlenme sakin ol timam mı 😄😂 Yorumla Edameda06 +1 yıl Ya görseli hâlâ ben sanan komikler var, onlara sinirlendim 🤣 Yorumla Edaaa97 +1 yıl Site görmemiş böyle güzellik ondandır 😄 Yorumla Edameda06 +1 yıl 😄😄 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Saç Bakım konusunda 737 cevap paylaştı. Çok güzel rengine boyudw 0 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Saç Bakım konusunda 747 cevap paylaştı. Hayır değiştirme bence kızıl sana çok yakışmış.. 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Saç Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. saç renginden sıkıldıysan değiştirebilirsin 0 0 Yorumla
Stabecksd Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl sen olamdıın öyle belliki 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Benim nolur inan Yorumla Stabecksd +1 yıl inanılcakbişey yok ajansım var benim bir sürü kız var böyle onalrdan almışsın Yorumla Edameda06 +1 yıl Pinterestten aldım Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% +1 yıl Tam olara bu ton mu 0 2 Yorumla Barmecide +1 yıl Bu tonsa kalsın Yorumla Edameda06 +1 yıl Detayı okumuyor musunuz kardeşim Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Saç Bakım konusunda 566 cevap paylaştı. sarı yap bakalım :D 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Bence kumral sana çok yakışıyor. ama kızıl da güzel, değişiklik olsun diyorsan yap, ikisi de yakışır ☺️
Değişebilirsin ben kızıla dönüş yaptım bile jsjsj
bakımı zor bir renk kızıl. Ama şu an ki rengin güzel, kızıl olgun gösterir.
❤️
Bide akitmasi zor Kızılı, istediğin an degistiremezsin bunuda düşün, 😍❤️
Biliyorum bir kez yaptım 😀😘
Bu saç rengi sana çok yakışıyor sana çok yakıştırıyorum kalsın böyle 🙃
Hangisi
Kumrallık😉
Evet. Ama kızıl da yakışmıştı bence. Bi ara yapmıştım
Yok yok bu kalsın 😀😀
😄
🧝♀️
Bu ne ay
Erosun dişi versiyonu
Ben Arap sandım uzaktan, kafasında beyaz örtü ve üstünde hacı şapkası gibi
Hahaha ilahi eda 😀
🤣 🤣 O değil mi
🧝🏿♀️🧕🏿
Merak etme arap veya hacı değil 😀😀 eros o eros sana ok fırlatmak için gorevlendirdim
🤣 Napcan oku fırlatıp, kime aşık edeceksin xjjs
Şşşşş🤫🤫🤫
Ne iş? 🤔
Ne şşş? * dicektim 🤣
Bunlar önemli meseleler 🤣🤣 çocuklar duymasın.
Saçmalama kankiş :d
🥲🙂
Renk bu olacaksa kızıl tonu daha güzel. Değişik olur. Çoğu kadın kumral sen farklı ol.
Ben bu saç rengin daha iyi kumral yani 😂 cevaptakiler fotoğrafta ki sen zannediyor
Vallahi şaka gibi, hâlâ oluyor bu durum kafayı yicem
😂😂
🤣 🤣
Profilde ki güzelliği görmüyorlar 🤭😊 ne kör insanlar bunlar
Ayyh mersi canım ya 😂😇
😊😊.
Kumral iyidir, kızıl rengi her kuaför tutturamaz.
Değiştirme bence süper çekicilik katıyor şu an sana
değistir annem
Tamam annem 😂❤️
Bu güzel duruyor
Kumral en güzeli bence 🙄
Teninin rengine göre seç
Kına kızılı hoşuma gidiyor benim.
Değiştir aşkom, kızıl yap
Sakın öyle bir şey yapma
bu renkte sana yakışır canım
Değiştir değiştir, üşenme sakın.
Boyle gayet iyi rengin hic bozma
Kalsın
Ablam niye sinirleniyorsun sakin ol
Sence
Değiştirme kumsal yakışmış on numara
Ama çok takıntılı bir ablamıza benziyorsun
😄😄 Hiç de değil
Ablam sana müzik önerim mi dinlersin iyi gelir sana
Öner bakalım
Sakin ol şarkısı biraz sinirlisin ya iyi gelir belki ablam
🤣 Okey canım
Rica ederim ☺️
bu kadın sen misin
Hayır ya
tüh ya bu kadına yakışıyor diyecektim
Gerçeğini göremiyorum 😂🤣
Ppm var
İyiki söyledin bi an gözüm kör sandım 😄 güzelsin değiştirme kalsın : ))
🤣 Mersi tatlımmmm
Sinirlenme sakin ol timam mı 😄😂
Ya görseli hâlâ ben sanan komikler var, onlara sinirlendim 🤣
Site görmemiş böyle güzellik ondandır 😄
😄😄
Değiştir sıkılmış gibisin zaten
Çok güzel rengine boyudw
Değiştir bence kızıl güzelmiş
Hayır değiştirme bence kızıl sana çok yakışmış..
saç renginden sıkıldıysan değiştirebilirsin
Böyle olacaksan bana haber et 😂😂
Sana kumral da kızıl da gider sen bilirsin
Böyle bir kızdan hayır ❤️
Mavi yapsanaa
Hayır
Hayır
#1 kalsın 🙏
sen olamdıın öyle belliki
Benim nolur inan
inanılcakbişey yok ajansım var benim bir sürü kız var böyle onalrdan almışsın
Pinterestten aldım