Kızlar saçımı kuaför açıcı kullanarak kızıl yapcaktı bende başka kuaföre gittim oda toz gibi birşeyle direk boyadı çok acık kızıl oldu yanlışmı boyadı anlamadım saçım siyahtı ne yapmam gerek koyu yapmak için

Kızlar saçımı kuaför açıcı kullanarak kızıl yapcaktı bende başka kuaföre gittim oda toz gibi birşeyle direk boyadı çok acık kızıl oldu yanlışmı boyadı anlamadım saçım siyahtı ne yapmam gerek koyu yapmak için

Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Saç boyası akıtmak için karbonat çok sık kullanılır. Karbonat da yine doğal ve pratik bir saç açıcı yöntemdir. Şampuanınıza 2-3 çay kaşığı karbonat ekleyin. Saçınızı karbonatlı şampuan ile şampuanladıktan sonra 10 dakika bekletip öyle durulayın. Daha sonrasında istediğiniz koyu renge boyayabilirsiniz
Bende de böyle olmuştu, sarının üstüne boyamıştım. Sanırım kuaför biraz fazla açmış saçı. Biraz beklesen belki akar ama emin olamadım. Ben kumrala boyamıştım olmayınca
Aşkım akınca ne renk oldu
Yalnız renk harika aşkom. Bence kullanmalısın.
Aşkım akınca bolcak bilmiyorum
2 haftada bir boyayarak rengi koruyabilirsin aşkom 💁🏼♀️
Bence güzel daha akınca pembemsi gibi oluyor güneşte hoş bir renge dönüşür.
Bordoya yakın olsa daha tatlı olur şarap kızılı boya sürersen daha iyi tutar
Kırmızı bu, kızıl değil. Daha koyu bir kızıl tonu alarak kendiniz boyayabilirsiniz.
ne yapman gerek bilmiyorum ama ben çok sevdim bu rengi fgbhn
Akmasını bekle ve küllü tonlara boyat
Kızım rengi çok iyi olmuş bu renk için ne kadar para veriyorlar ne kadar zaman harcıyorlar tutturamıyorlar bence hiç bozma yakışmıştır sana da
Kahve tonları nasıl olurdu acaba
Kuşum çok iii nesi var
Kızıl pişmanlıktır siyaha boya 2 hafta sonra
doğru boya ve açıcı kullanmalısın
Yüzüne yakistiysa sorun yok bence
Çok güzel olmuş dokunma
Benimki de bu renk akınca pembe olucak yoğun fuşya bu
koyuya boya
Yuh çok güzel renk
Böyle güzel kalsın
Güzel olmuş bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?