Sizin gözünüzün içine bakarken saçlarını aniden düzeltme hissi neden olur haydi bakalım saçlar konumuz 💕 saçlarını çok sevdiğinden mi karşı taraftan etkilendiğinden mi?

Sizin gözünüzün içine bakarken saçlarını aniden düzeltme hissi neden olur haydi bakalım saçlar konumuz 💕 saçlarını çok sevdiğinden mi karşı taraftan etkilendiğinden mi?

Bence düzenli görünmek takıntısı olduğuna inanıyorum. Diğerine kesinlikle inanmıyorum, çünkü safsata ve zırvadan başka bir şey değildir. O iddia ettikleri hoşlanma belirtileri gerçek olsaydı eğer, kadınların işleri daha da kolay olurdu ve beğendikleri ve hoşlandıkları kişilere o tarz hareketleri yaparak işaret verirlerdi. Sevmedikleri ve hoşlanmadıkları kişilerin yanında veya karşısında o şeyleri yapmazlardı.
Aynı şeyler erkek milletleri içinde geçerli olurdu.
Nasıl ki bir sivri sineğin bal yaptığını iddia edenler bulunsa, kendilerini ne derece maskara edebileceklerini sen buna kıyas edebilirsin.
Aynen böyle de, bu tarz safsataları iddia edenler de, sivri sineğin bal yaptığını iddia edenler ile hiçbir farkları yoktur...
Anladım, lâkin o tarz vücud dili hareketleri, hissiyat gözlüğüyle bakıldığında hoşlantıya ve aşka işaret işaret ediyor. Fakat, bazen maddi gözümüzün yanıldığı gibi hissiyat gözümüz dahi yanılıyor, ve bu benim kafama göre uydurduğum bir şey değil bizzat yaşanmış rasyonel bir tercübedir. Bunun için vahim de ve ihtimalde mümkün görülen bir şey hakikatte olduğuna ve olacağına delil olamaz.
Meselâ dalda oturmuş bir baykuş, bütün dikkatini bana vermiş ve bakıyor. Şimdi senin bahsettiğin şey mümkün kabul edilse eğer, şu baykuşun bana aşık olduğu da mümkün kabul edilmek zorundadır...
Evet olabilir
Bunun şu versiyonu çok başıma geliyor. Mesela karşıdan bir kız geliyor yanımdan tam geçerken bakıp saçını düzeltip geçiyor. Bu bir mesaj mı yoksa istemsizce gelişen bir şey mi ben de anlamıyorum :D
Tamamen bilinç dışı. Kadınlar hoşlandıkları erkeklerin yanında bu tip hareketleri bilinç dışı olarak yaparlar
Onu bilmemde bi keresinde kendimden yaşça küçük bir erkekle sohbet ederken sweat şortumun ipine tuttum hemen oraya baktı😂erkeklerde ne tuhaf canlılar bir yerine tutmaya mümkün yok😂😂😂
şu hareketin hoşlanma belirtisi olarak görülmesine sinir oluyorum. ortamda tek başıma olsam da elim saçıma gidiyor sürekli. düzenli görünme takıntısıyla alakalı
Cevap
13Cevap
Saçlarımla çok oynayan biriyim özellikle banyo yapıyorum kuruduktan sonra düğümleri açmak için filan her elime saçımı attığımda birisinden hoşlanıyorum olsaydı şu ana kadar ohoooowww
Bence dikkat çekme çabasıdır.. kendisini fark etsin diye. ama hoşlanma belirtisi de olabilir bilmiyorum. hiç bir kadın benle konuşurken saçlarını düzeltmedi sdfsdfsd
Erkek saç düzeltmez zaten kısa saç. İkincisi de anlamsız kadının saç işi
anlamszı hareketler bence
ona bakılırsa kadın dudağını yalarsa istekli demkemiş de bilmem ne... saçmalık. bu tür her davranışa anlam yükleme yüzünden insanlar birbirine günaydın, teşekkürler vs demeyi bıraktı
Bir kadın erkek konuşurken saçıyla başıyla oynuyorsa bu hoşlanma belirtisidir
Hoşlanma, heyecanlanma, geçmiş olsun ayvayı yiyorsun belirtisi. 😂
Ben değil karşı taraf yapıyor misal bir ortmadasin sana bir konu hakkında bilgi veriyor ama gözlerini gözleriden hiç ayırmadan konusarak bulunduğun yerde 4 T5 kisye hitaben konuşması lazım ama sadece sana bakarak konuşuyor ve istemsizce sende bakıyorsun jsjjs son hafif gözlerini kaçırır gibi yaptığında da elleriyle saçlarını düzeltiyor yine konusyor hiç ayırmadan gözlerini şimdi açıkla bana bunu😂
Ayvayı o yiyor o zaman 😀😂
Bana sanki beraber yiyecekmişsiniz gibi geliyor 😂
O senaryoda ayva iki kişinin payına düşer 😂
Biri birini doğuruyor bence hoşlanma duzenli gorme takıntısını tetikliyor
Çoğu insanda var o. Tek başınayken de saçlarıyla oynayan var 😂
Reflekste olabilir 😃
Eli ayağına dolanıyordur
Tabiki 🤣
Demekki yıldan giden kız saçını sağdan sola savururken benden hoşlanmış tüh lan nasıl anlamadım
Hoşlanma belirtisi net
hoşlantı belirtisidir
Lisedeyken karşı cinsle çiftleşmek için yapardım:)
Hoşlanıyor benden derim.
Kadınlarda hoşlanır belirtisi
Düzelteyim de belki benden hoşlanır çabası
yok ya karsi tarafin süsu tiki :)
Erkeklerde takıntı kızlarda belirti
Saçım dökülüyor mu takıntısı 😄
Hoşlanır belirtisi
Stres belirtisi.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?