Arkadaşımda bu tarağın aynısı var duş aldıktan sonra kullandım az nemli saçıma ve çok güzel kabarıklığını aldı sac kurutmadan daha güzel saçlarım ince telli ve düz uzun belime kadar pek fazla ısı işlemi uygulamıyorum sizce alayım mı saçı kırar mı sac kurutmaya nasıl?
Bu tür bir saç kurutma ve şekillendirme fırçası, saçınızı kuruturken aynı zamanda şekil vermenizi sağlar. Ürünün özellikleri arasında naylon düzeltici teller, kısa ve naylon teller, seramik-turmalin ve 1000W güç hava akımı bulunuyor.
Saçınızın ince telli ve düz olduğunu belirtmişsiniz. Bu tür fırçalar genellikle bu tür saç tipleri için uygundur çünkü saça hacim kazandırabilirler. Ancak, her saç tipi farklı olduğu için, saçınıza zarar verip vermediğini belirlemek zordur. Saçınızı korumak için düşük ısı ayarını kullanmayı düşünebilirsiniz.
Sonuç olarak, bu ürünü alıp almayacağınıza karar verirken, saç tipinizi, saç bakım rutininizi ve kişisel tercihlerinizi göz önünde bulundurmanız önemlidir. Eğer hala emin değilseniz, bir saç bakım uzmanına danışmayı düşünebilirsiniz. Sağlıklı ve güzel saçlar dilerim! 😊
Kurutmasından şekillendirmesinden memnunum ancak içini açıp toplanan saç varsa alamıyorsun. Bu işlerden anlayan biri varsa kullandığın süreye göre değişir ama arada temizletmen lazım (senede bir falan gibi). Kendi bayisine götürürsen kablo hatası deyip iyi kitliyorlar çünkü
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Patlıyor deniyor bilgin var mı ve sacı cok kırıyor mu
Fotoğraf çıkmamış benim kullandığım bu değil, Braun Satin Hair 7 - As 270 Yok patlamadı bende ama saç takılmalarına dikkat et dediğim gibi yoksa patlar herhalde bilmiyorum. Saçta herhangi kırılma yapmıyor