Saç Bakım Kış gelince hangi saç rengini daha fazla kullanmaya başlıyorsunuz? birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 34 Yapay Zekaya Sor Kış mevsimine göre saç şekliniz ve renginiz? Renkli saç Kısa kahve saç Ombre saç Siyah saç Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Kış gelince hangi saç rengini daha fazla kullanmaya başlıyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 10,9b cevap paylaştı. Normal doğal saç rengim 1 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Hiç mevsimlere göre belirlemiyorum. şu an kumral 1 2 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Yakışms Yorumla Edameda06 +1 yıl 🥰🌼 Yorumla
meeowwwwwwwww Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Saç rengim aynı hep siyah kömür gibi aaçın rengınden çok sağlıklı gorunmesı onemlı en güzel renk yıpranmıs bır saçta en berbat olarak gorunuyor 1 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et Master Yaş: 34 , eic 63% +1 yıl Saç rengimi sürekli değiştirmem. Şu an ombre kullanıyorum. Uzun bir süre de giderim böyle. 1 0 Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% +1 yıl Saçımı boyatmıyorum ama kendi rengi boyalı gibi açık renk. 1 0 Yorumla
ALTAYBEY Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 59% +1 yıl Yaz kış orjinal rengi 1 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Superms Yorumla
FiqHShott Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Saç rengimi değiştirmiyorum 1 2 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Ne renk Yorumla FiqHShott +1 yıl Kumral saçım Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Saç Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. saç rengimi değiştirmiyorum 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Saç Bakım konusunda 743 cevap paylaştı. Ombre 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Normal doğal saç rengim
Hiç mevsimlere göre belirlemiyorum. şu an kumral
Yakışms
🥰🌼
Saç rengim aynı hep siyah kömür gibi aaçın rengınden çok sağlıklı gorunmesı onemlı en güzel renk yıpranmıs bır saçta en berbat olarak gorunuyor
Saç rengimi sürekli değiştirmem. Şu an ombre kullanıyorum. Uzun bir süre de giderim böyle.
Saçımı boyatmıyorum ama kendi rengi boyalı gibi açık renk.
Yaz kış orjinal rengi
Superms
Saç rengimi değiştirmiyorum
Ne renk
Kumral saçım
Yaz kış kahverengi 😂
saç rengimi değiştirmiyorum
Kendi saçımın rengini değiştirmem
Ombre
Siyah
Kendi Rengi