Elbette iyi gelir. Zeytinyağı saçı besler ve hızlı bir şekilde uzamasını sağlar. O yüzden hiçbir şekilde bir zararı falan yok zeytinyağı kullanmanın. Saçında bit falan çıkmaz ya merak etme. Öyle zaten bu yağı sürdükten sonra sabaha kadar bekleme sür ve 20 dakika kadar bekle sonra saçlarını ılık su ile yıka.
Ben sürüyordum yumuşacık oluyordu saçlarım, artı bide daha dolgun oluyordu. Ama sonra araştırdım diplere sürme uçlarına sür beklet bi kaç saat sonra güzelce durula mis olur.
0
3 Yorumla
Cevap sahibi
1 yıl
Bide gerçekten çok iyi yıkaman gerekiyor kokusu hemen geçmiyor. Ama etkisi mütiş
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Elbette iyi gelir. Zeytinyağı saçı besler ve hızlı bir şekilde uzamasını sağlar. O yüzden hiçbir şekilde bir zararı falan yok zeytinyağı kullanmanın. Saçında bit falan çıkmaz ya merak etme. Öyle zaten bu yağı sürdükten sonra sabaha kadar bekleme sür ve 20 dakika kadar bekle sonra saçlarını ılık su ile yıka.
Yok gayet iyi gelir cilala parlat saç yıkamasyon antremanı : )
Ahahahah
Sarımsak ile karıştırınca dökülmelere iyi geliyor diye biliyorum.
Ben de öyle duymustum
Zeytinyağlı yiyemem aman kafama sürerim amma demişler sür
kız yemeklik bulamıyoruz. saçınamı süreceksin
Ahahhaha bulurum ben
Ben sürüyordum yumuşacık oluyordu saçlarım, artı bide daha dolgun oluyordu. Ama sonra araştırdım diplere sürme uçlarına sür beklet bi kaç saat sonra güzelce durula mis olur.
Bide gerçekten çok iyi yıkaman gerekiyor kokusu hemen geçmiyor. Ama etkisi mütiş
Teşekkürleerrrr
Rica ederim💛
İnşaallah olmaz bi ilk de ben yaptım bugün 😅
Ahahahsh umarım
İnanıyorum iyi gelecek 😁
Evet ben sürüyorummm hafta da 1 2
Saça faydalı ama iyi yıkaman lazım
İyi gelir de iyi yıkaman lazım
Git şampuanla yıka boş işlerle uğraşma
Onu da yapiom
Saç bakım kremi kullan L'Oreal Paris inkiler iyi baya
iyi gelir diyorlar