Saçını sarıya boyayan kızlar ya da mavi gözlü kızlar aşırı egolu oluyor ve kezban oluyor kendilerini bebek gibi görüyorlar örnek Aleyna tilki herkes tanır bu egoluyu hiç sevmem çekicide gelmiyor nympea tanıyan tanır gizem savage iticilik abidesi ve bu tip kızlara sırf saçları sarı kıçları açık diye erkekler tarafından baya ilgi var sizce neden dünyadada sarıya boyayan var mesela Rus Tina diye bir kız var oda tam kezban egolu arkadaş bu saçını sarıya boyayan kezbanların erkekler neden bu kadar egosunu kaldırıyor nefret ediyorum bunlardan birde doğal sarıyım diyorlar okuldada vardı nöyle dengesiz bir kız bunlar neden böyle doğal sarışınlara lafım yok lafım boyayanlara neden boyuyorlar?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Zorunami gitti hic bir sari sana bakmiyor diye
Yorumunuza bakın ben internet yazılım mezunuyum, üniversite mezunuyum ve iyi bir maaşım var. Burada mesele bana bakıp bakmamaları değil, ben Aleyna Tilki mizacındaki kızlara aşık değilim. Anlaşılan sen istekli bir amcasın, bunu bu yazıdan gözlemledim, bu kızlar da senin gibi istekli. Kıçını kaldırıyor, bil diye söylüyorum, dengesiz
Yazilim mezunusun ama adam degilsin müdür, haddin olmayan konulari dile getirip sözüm ona kizlari kücük düşürücü sözler söleyerek dikkat cekmeye calisan ezigin tekisin. Acı ama gercek.
Anlaşılan sen ne demek istediğimi anlamadın o halde Aleyna Tilki ile evlen. Aleyna Tilki'yi hiçbir şekilde çekici bulmuyorum, onun gibileri de bulmuyorum.
Neden bahsediyorsun? Üniversite mezunu bir yazılım geliştiricisiyim. Üniversiteden mezun olalı uzun zaman oldu ve iyi bir maaşım var. Bu boyalı saçlı kovboy kızlar genel olarak bana itici geliyor. Senin gibi istekli adamlar şimdiden kıçını yırtmaya başladı. Bana göre sen cahil, istekli bir Türksün. Artık bana yazmayın. Haydi Aleyna, tilki, peri, gizemli vahşi kız kardeşler. Takip et, ne ayıp ol, onlara paranı ver, senin tek başarın bu, kızların egosunu tatmin et, seni cahil yobaz.
Se nnerenin süzmesisin, sana alynadan bahseden kim. Seni okutanin gittigin okulun o kafanin icindekilerin mk ben. Sana kadinlar hakkındai leri geri yazmandan bahsediyorum. Kimin seyinde senin egitimin ne mezunu oldugun ya da yazilimci oldugun. Yobaz kismina gelince keske baban o gece korunsaymisda bi arap sevici yobaz daha gelmeseymis ülkeye. Neyse yapacak bisi yok. anneye yazik sadece.
Mk süzmesi senin gibi oglanlari biz egitiyoruz dersini veriyoruz zaten, iki klavye tusuna basarak kendini adam gibi gösterbmeye calisma ne mal oldugun 100 km den belli. Anan bile senden bikmiş olsa gerek ki orada burada sürtünerek kendini kanitlama pesinde geziyorsun. Neyse sinirlenmeyecem mk simdi
Birde yobaz diyor mk evladina bak, kac kisi sana dediyse artik bunu gecmis herkese ayni kelimeyi kullaniyor. Sein odunla sabaha kadar dover dinlenir tekrar doverim ama yine adam olmaz senden. git ananla kari kiz muhabbeti yap simdi
Örtülü ve Arap kızlarını da sevmiyorum, açık kızları çekici buluyorum ama genel olarak fuhuş yapanları da sevmiyorum, emin olun şu an yanımda olsaydınız çok fena dayak yerdiniz, Çok sinirlendim, yazım hataların var, henüz kendini ifade edemiyorsun, senin gibi dar görüşlü yobazlar yüzünden ülke kalkınmıyor işte Aleyna abi. Tilki çok güzel😁😁 Cahil adam Aleyna sen tilkiyi güzel sanıyorsun dünyada ne kadar güzel kız var farkında değilsin sanırım, ben kime ne anlatıyorum tavsiyem cevap verme yine beni rezil edeceğim
Aleyna tilki diksinde seni sende rahatla bizde rahatliyalim mk süzmesi :D hadi fantezini git baska yer abisi :D
Henüz yazılı olarak kendini ifade edemiyorsun, açık kızlardan nefret ediyorum demedim, dar görüşlü demek istemedim, Aleyna Tilki gibi kendini prenses sanan boyalı saçlı kızlardan nefret ediyorum dedim. Görünüşe göre aldığınız eğitim yardımcı olmadı. Genelde senin gibi egolu, istekli kızlardan hoşlanmam ama kıçını yırtan sensin zavallı adam. Daha zengin ve daha akıllı olduğumu da biliyorum, işsiz bir adam, bu sitedeki sorulara bile cevap vermiyorum, sadece soru soruyorum ve bu benim ilk sorum. Bütün sorulara bakıp işsizmişsin gibi yorum yapıyorsun. Ağzınız yoksulluk kokuyor. Bu getto ve bu tiple Aleyna Tilki sana bakmaz bile hahaha, seni zavallı kız yalayan zavallı adam. Alfa olsan bile alfanın ne demek olduğunu bile bilmezdin, ucube ve cahil olduğunu yazmandan anladım, uzak dur zavallı zavallı *, aileni satın alacağım, maaşım ne kadar, kesin olarak bilmiyor musun?
İşsiz adam, sitedeki tüm soruları cevaplıyor olmalısın. İşimle çok çalışıyorum. Hafta sonları soru soruyorum. Hiçbir soruya cevap vermiyorum. Sanki işsizmişsin gibi tüm sorulara cevap veriyorsun. Aleyna Tilkiyi ve Aleyna gibi egosu olan, kendini geliştirmemiş kızları da güzel bulmuyorum. Onu güzel bulanlar genellikle istekli amcalar, genç mürettebat ve sizlersiniz.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!