Kahkül her yüze yakışır mı?
Yakışır
Yakışmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Kahkül her yüze yakışır mı?
Kahkül her yüze yakışır mı, tamamen kişisel tercihlere ve yüz şekline bağlı bir konudur. Kahkül saç kesimi, bazı insanlara çok iyi giderken, diğerlerine pek uygun olmayabilir. İşte dikkate almanız gereken bazı faktörler:
1. Yüz Şekli: Kahkülün her yüz tipine uygun olduğunu söylemek yanıltıcı olabilir. Kahkül, bazı yüz tiplerine daha iyi uyabilirken, diğerlerine pek uymayabilir. Örneğin, oval yüzler genellikle kahkülü rahatça taşıyabilirken, yuvarlak yüzlere veya kare yüzlere sahip olanlar için kahkül seçimi daha dikkatli yapılmalıdır.
2. Saç Dokusu: Kahkül, düz saçlarda daha kolay yönetilebilir ve düzgün durur. Dalgalı veya kıvırcık saçlarda kahkül daha fazla bakım gerektirebilir.
3. Kişisel Tarz: Kahkül, kişisel tarzınıza uygun olmalıdır. Moda ve tarz tercihlerinizi göz önünde bulundurmalısınız.
4. Bakım ve Sabır: Kahkül, düzgün görünmesi için düzenli bakım gerektirir. Saçınızı sık sık kesmek ve şekillendirmek istiyorsanız, kahkül biraz daha fazla sabır ve zaman gerektirebilir.
Sonuç olarak, kahkül seçimi kişisel tercihlere, yüz şekline ve saç dokusuna bağlıdır. Saç stilisti veya kuaförünüzle danışarak en iyi kahkül stilini bulabilirsiniz. Ayrıca, saç kesimi sonrası nasıl görüneceği konusunda denemeler yapabilirsiniz. Unutmayın ki saç stiliniz kişisel tarzınızı ve özgünlüğünüzü yansıtmalıdır.
Cevap
27Cevap
yakışır
Herkese yakismaz tabiiki.. Bu her konu icin gecerli sac olsun kıyafet olsun herkese farkli seyler yakisiyo sonuçta herkes bir değil
Aynen bencede her kadına yakışmaz her saç modeli. Genelde yüzü daha zayıf olan veya alnı geniş olan insanlara kahkül daha çok yakışıyor diye düşünüyorum.
Yuvarlak yüzlü ve hafif dar alınlı biri ılara smtküyoru. Her kıza kahkül yakışmaz sebebi de yüz şekli ve alın genişliğidir
Aynen öyle katılıyorum. Bence her kadına veya her yüze falan yakışmaz. Bence yüzü şişman olan insanlara daha çok yakışıyor kahkül diye düşünüyorum.
Evet sana katılıyorum
Kafa şekli de önemli bence, yakışmaz herkese.
Genelde zayıf - orta kilolu ve dikdörtgen şekline sahip yüzlerde daha iyi oluyor.
Aynen öyle katılıyorum. Her kadına veya her yüz tipine gitmez bu saç modeli. Bence birde çok çocuksu gösteriyor bu saç modeli insanı ya en güzeli perçem.
oval ve yuvarlak yüzlü kadınlarda daha güzel duruyor
Aynen öyle. Bencede yüzü daha yuvarlak olan inssnlarda çok tatlı ve çok güzel oluyor diye düşünüyorum ben. Genelde alnı geniş olan insanlarda da hoş duruyor.
teşekkür ederim fikrime katıldığınız için
Yaptıran çok görmedim ama kimde gördüysem de yakışıyordu öyle bir şey işte
Aynen bende genelde görmüyorum eskisi gibi kimse bu modeli yaptırmıyor. Ama geneline bence yakışana yakışıyor özellikle diye düşünüyorum.
Yakışmaz.
Perçem herkese yakışır kahkül zor.
Aynen genelde her kadına yakışmaz bu saç modeli. Genelde perçem bence kahküle göre çok daha güzel. Ve çok daha hoş bir görünümü falan var.
Çok uzun yıl perçem kullandım son 2 aydır kahkül kestim. İkisininde kendine has bi havası var. Kahkül zor olduğu için haliyle seveni az olacak, kişiye hangisi yakışıyorsa güzel odur onun için.
bence perçem daha zor kahkülün bi zorluğu yok
Hiçbir saç veya kıyafet herkese yakışmaz. Öyle bir şey yok
Aynen öyle katılıyorum. Her yüze veya her kadına gitmez bence her saç modeli. Aynı şekilde kıyafette öyle. Ama perçem bence kahkülden çok daha güzel duruyor.
Grunge estetiği olan kadınlarda aşırı çekici oluyor. Belki de bunu kısa saçlı kadınları sevdiğim için söylüyorum.
Valla her kıza yakışır, kahkülü kızlar 1 adım öndedir.
Yani geneline yakışmaz bence ya. Bazı yüz tipine bence kahkül gitmiyor ya. Bence perçem çok daha güzel duruyor. En azından ayrı ve güzel bir havası var.
Bilemiyorum kahkül yakışmayan birisi görmedim hiç
Bana yakışmaz ve ben kullanamam benim alnım açık olmalı daralıyorum ben
Uzun yüzlü insanlarda daha iyi durduğunu düşünüyorum
Sadece ve sadece bebeksi ve sade yüzlere yakışır.
Çünkü kilolu yüzleri daha kilolu ve itici gösteriyor benim gözümde
Zayıf ve orta kilolulara çok yakışır bayılırım
Ama bence kilolu birinde çok güzel duruyor bence kahkül. Ben kahkülü genelde yüzü şişman olan insanlara yakıştıramıyorum. Bence her kadına veya her yüze yakışmaz.
Bence bu yüzden çok saç sitiliyle alakalı bir şey.
Bence her kadına veya her yüze falan yakışmaz. Bu saç modeli bence her yüze gitmez diye düşünüyorum ben. Kahkülü fazla sevmiyorum ben perçem daha iyi.
geniş alına yakışır
Aynen katılıyorum. Geniş alına sahip insanlara bence çok daha yakışıyor. Alnı dar olan insanlara bence kahkül pek yakışmıyor diye düşünüyorum ben.
Her insanda güzel durmaz
Aynen katılıyorum. Bence her insanda veya her yüzde güzel durmaz her saç modeli ya. Genelde alnı geniş olan insanlarda daha hoş duruyor bence.
Aynen öyle günaydın
Kadina hersey yakisir
Aynen katılıyorum kadına her şey yakışır ama işte bu saç modeli genelde her kadında durduğu gibi durmaz ya. Bazısını daha güzel gösterir bazısını ise çocuk gibi.
Kadına çok fazla yakıştırıyorum bazen şu kendi cinslerim yaptığında eski 50 krş ver lağ tırrek ler gibi olduğu doğrudur 🎉😂
Her kişiye yakışmaz
Aynen katılıyorum. Bence her kadına veya her yüz tipine gitmez bu saç modeli ya. Bence kahkül alnı geniş olan insanlara çok daha yakışıyor diye düşünüyorum.
Kimine yakışır kimine yakışmaz
Aynen her kadında aynı durmaz bence bu saç modeli ya. Kimisinde çocuk gibi duruyor kimisinde ise daha değişik duruyor. O yüzden ben daha çok alnı geniş kişilere yakıştırıyorum.
Geniş alınlılara yakışıyor
Aynen katılıyorum. Bence kahkül en çok geniş alnı olan insanlara daha çok yakışıyor. Her yüze tipine bence kahkül gitmiyor diye düşünüyorum ben.
Yakışmaz yakışmıyor yapmayın
Bana yakıştı he 😂ve kendim kestim
Slay kişiliklere yakışmaz, benim gibi
Yüz tipine göre değişiklik gösterebilir.
Yakışır..
Çoğu kıza yakışır sekmez.
Nadiren yakışmayanlar var
Yaa anlı çok küçük olanlara yakışmıyor bence
Aynen katılıyorum. Bence alnı geniş olan insanlara kahkül daha çok yakışıyor. Alnı dar olanlara kahkül fazla yakışmıyor bence. Her yüz tipine yakışmaz bence.
Yakışmaz
Bencede her yüze her kadına gitmez. Yani her saç modelini her kadın bence taşıyamaz ya. Ben kendime şahsen kahkülü fazla yakıştıramıyorum hoşuma gitmiyor.
Kahkül mğ kaldı Kezban gibi
Her yüze yakışmaz
Aynen katılıyorum. Bence kahkül her yüze yakışmaz. Genelde ben alnı geniş kişilere yakıştırıyorum kahkülü.
Hayır
Her yüze gitmez
Yakışmaz
Uuuu haram
Yakışmaz
Hayır tabii ki
Her yüze gitmez
Yakışmaz
Yakışmaz
Guzel kahkul yakisir sana bence yine bak
Yakışmaz
Hayır yakışmaz
Herkese degil
Yakışmaz ya
Yakismaz
Yakışmaz..
Yakışmaz
Bence yakışır
Kahkul candır
Yakışır galiba
Aynen bencede yakışır. Ama daha çok alnı geniş olan insanlara daha çok yakışıyor. Yani yüzü genelde daha zayıf olan insanlarda bence daha hoş duruyor.
Hayır.
Yakışmaz
Yakışmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?