Kızıl saç hangi ten renginden daha hoş duruyor?
Beyaz tende
Bronz tende
Esmer tende
Buğday tende
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Kızıl saç hangi ten renginden daha hoş duruyor?
Bence hem aura hem de tonla ilgili olarak değişiyor. burada çok eleştirilmiş ama bence bazı tonlar bazı esmer kızlara bile çok yakışıyor. Bu arada daha önce hiç kızıl olmadım yani onun savunması değil😂
Aynen öyle herkese yakışmaz bence. Beyaz tende daha güzel duruyor orası doğru ama önemli olan boyamak değil bence o saç rengini taşımak.
Cevap
14Cevap
Bence beyaz tene daha çok yakıştığını düşünüyorum
Aynen bende aynı şekilde. Bence beyaz tende çok daha güzel duruyor. Kız ve beyaz ten bence ikisi birlikte olunca harika oluyor. Beyaz tende ayrı güzel duruyor.
net beyaz tende. diğerlerinde o kadar güzel durmaz. kızıl zaten herkese yakışan bir şey değil ama yakışana bitiyorum :)
Aynen bencede beyaz tende çok daha güzel duruyor kızıl tonları. Kızıl saç rengi her tende güzel durmuyor bence. Mesela daha koyu tene sahip kişilerde beyaz tende durduğu gibi durmuyor.
Kesinlikle öyle
Tabiiki beyaz tende 10 yıl kullanmışlığım var kızıl candır cann
Aynen katılıyorum. Beyaz tende çok hoş duruyor bence kızıl. Diğer tenlerde güzel durmuyor bence kızıl ve kızıl tonları diye düşünüyorum ben. Beyaz tende daha ayrı duruyor.
Kesinlikle beyaz tendee onları bebek gibi gösteriyor ama esmer tenlileride Seksi gösteriyor bencee
Aynen öyle çok hoş duruyor. Bende beyaz tenliyim bir ara hoşuma gidiyordu bu saç rengi ama sonra geri sarı dönüş zor olur diye vazgeçtiğim oluyor.
Koyu renk açık tenli kadında daha dikkat çekici oluyor tabiki bu benim fikrim
Aynen katılıyorum. Bence açık te sahip birinde çok daha başka duruyor bu saç rengi. Bu saç rengi genelde herkese yakışmaz çok iddialı bir renk çünkü.
Beyaz tende de çok güzel oluyor açık buğdayda da. Renk tonu önemli.
Esmerler cingene dönüyor. Gerisi deneyebilir.
Aynen genelde zaten en çok beyaz tenli kişilere yakışıyor bu kadar iddialı saç rengi. Beyaz tene sahip isen özellikle renkli gözlere sahip isen bence çok yakışıyor.
Beyaz tende, esmere hiç yakışmıyor
Aynen beyaz tende gerçekten çok hoş duruyor. Çok iddialı bir renk bence kızıl saç. Her tende durduğu gibi durmuyor diye düşünüyorum. Herkese yakışmıyor bence.
Katılıyorum 👍
Buğday tenliyim bi çılgınlık yapıp boyatmıştım😅
Bence kızıl saç rengi buğday ten renginde de hoş duruyor. Ama bence aşırı esmer tende pek hoş durmuyor. Beyaz tene çok yakışıyor bence kızıl ve kızıl tonları.
Soğuk beyaz tende iyi duruyor
Aynen katılıyorum. Bence beyaz tende çok hoş duruyor kızıl ve kızıl tonları. Bu saç rengi genelde beyaz tene sahip kişilere çok yakışıyor özellikle renkli gözlü isen ayrı hoş duruyor.
Beyaz ten harici cingan oluyo 🤣🤣
Aynen beyaz ten için sanki bu saç rengi. Özellikle renkli gözlere sahip biri yapıyorsa bence çok daha güzel ve çekici duruyor diye düşünüyorum. Çok iddialı bir renk bence.
beyaz tende vampir gibi duruyor bende beyaz tenliyim en çok buğday tende yakışıyor bence
Beyaz tende efso
Bronz ten de beyaz tenli esmer güzel oluyor
Tabii ki beyaz
Aynen beyaz tende çok daha hoş ve çekici duruyor bence. Kızıl saç rengi çok iddialı bir saç rengi o yüzden herkeste aynı durmaz öyle iddialı bir saç rengi.
Buğday tenli kadınlara çok yakışıyor
Yani evet genelde bende beyaz tende çok beğeniyorum. Çok iddialı bir renk bence kırmızı ve kızıl tonları. Beyaz tende ve buğday tende cok daha hoş duruyor.
Beyaz ten
Aynen katılıyorum. Bence beyaz tende çok hoş duruyor kızıl ve kızıl saç tonları. Çok iddialı bir saç rengi kızıl tonları. Bence herkese yakışmaz böyle iddialı renkler.
Beyaz tene yakisiyor
Aynen bencede katılıyorum. Beyaz tende bencede çok daha güzel ve iddialı duruyor diye düşünüyorum ben. Beyaz ten bence her ten renginde aynı durmuyor ya.
Beyaz ten de
Aynen katılıyorum bencede beyaz tende çok daha hoş duruyor. Kızıl saç rengi bence beyaz tende aşırı güzel duruyor. Çok iddialı bir saç rengi ve herkeste aynı durmaz.
beyaz tende
Aynen bence beyaz tende daha güzel duruyor. Beyaz tene kızıl ve kızıl saç tonları aşırı yakışıyor. Çok iddialı bir saç rengi olduğu için bence herkeste aynı durmuyor.
Beyaz…
Bencede beyaz tende çok daha güzel duruyor kızıl tonları. Herkese yakışmaz ama genelde böyle iddialı ve çekici bir saç rengi diye düşünüyorum ben.
Beyazda iyi duruyor
Aynen katılıyorum. Her tene yakışıyor bence ama beyaz tende bence çok daha hoş duruyor diye düşünüyorum ben. Çok iddialı bir renk bence herkese yakışmaz bu renk.
Beyaz
Beyaz tende.
Bembeyaz
kızıl saç her tende
Buğday ten
Açık tende
Bencede açık tende daha hoş duruyor. Beyaz tene çok yakışıyor bence kızıl ve kızıl tonları. Kızıl rengi öyle her kadın taşıyamaz bence.
Beyaz
Beyaz tende
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?