Saç Bakım Saç çıkış yönüne doğru mu taranmalı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Saç çıkış yönüne doğru mu taranmalı? Ters taranması mı daha iyi Güncellemeler+1 yıl Gümcel Saç çıkış yönüne doğru mu taranmalı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 10,9b cevap paylaştı. çıkış yönüne doğru 1 0 Yorumla
KawasakiH2R Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Hayır hangi yöne tararsan orası çıkış yönü olur saç kremi falan kullanmadan şekil vermek isteyenlerin söylediği şeyler bunlar 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İyi de saç çıkış yönünü değiştirmek imkansız Yorumla KawasakiH2R +1 yıl Saç çıkış yönü diye bir şey yok eğime göre yatar Yorumla
halilim123 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 48% +1 yıl Ekvator çizgisine doğru tarayacaksin.Saka bir yana ne tarafa doğru rahat yatiyorsa oraya doğru tara iste 0 0 Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Saçın çıkış yönümü varmış 😂Ben bi sağdan bi soldan bir ortadan 😂😂 0 0 Yorumla
İnşirah123 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Öne doğru tarican 😁 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Keko muyum ben Yorumla İnşirah123 +1 yıl Ne bilim necisin sen 😄saç taramasını bilmiyon 😄😄 Yorumla Soran +1 yıl Sağa doğru çıkıyor öyle tarıyorum canım Yorumla İnşirah123 +1 yıl Seni bravoooooo👏🏻😄😄biliyorsun sorma amacın ne 😁 Yorumla İnşirah123 +1 yıl Ortadan ayır yanlara tara o daha iyi olur 😄 Yorumla Soran +1 yıl Yok tersine tarıyorum düz olunca düzgün şekil almıyor yaw Yorumla İnşirah123 +1 yıl 👍 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
çıkış yönüne doğru
Hayır hangi yöne tararsan orası çıkış yönü olur saç kremi falan kullanmadan şekil vermek isteyenlerin söylediği şeyler bunlar
İyi de saç çıkış yönünü değiştirmek imkansız
Saç çıkış yönü diye bir şey yok eğime göre yatar
Ekvator çizgisine doğru tarayacaksin.
Saka bir yana ne tarafa doğru rahat yatiyorsa oraya doğru tara iste
Saçın çıkış yönümü varmış 😂Ben bi sağdan bi soldan bir ortadan 😂😂
Öne doğru tarican 😁
Keko muyum ben
Ne bilim necisin sen 😄saç taramasını bilmiyon 😄😄
Sağa doğru çıkıyor öyle tarıyorum canım
Seni bravoooooo👏🏻😄😄biliyorsun sorma amacın ne 😁
Ortadan ayır yanlara tara o daha iyi olur 😄
Yok tersine tarıyorum düz olunca düzgün şekil almıyor yaw