fön maşa falan yok bende dümdüz saçım var ama duşta önce sıcak suyla sonra soguk suyla yıkardım şimdi ılıga geçtim şampuan kullanımımı degistirmemlemi alakalı acaba
ben genelde aymı şampuanı kullanıyodjm sonra 2 kere değiştim şimdi yine değiştim keratinli ve argan yağlı şampuan aldım iyi geliyo diye duydum ama pek yaramıyor önceki şampuanlarıma dönmem lazım mı sence
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Saçlarını sıcaktan uzak tutman gerek fönü sıcak yapmamanı tavsiye ederim duş aldıktan sonra başını hafif soğuk suya yakın yıkamanı öneririm
fön maşa falan yok bende dümdüz saçım var ama duşta önce sıcak suyla sonra soguk suyla yıkardım şimdi ılıga geçtim şampuan kullanımımı degistirmemlemi alakalı acaba
Onlada olabilir lakin sıcaktan kaçın düzelir bir günde yumurta sarısı sür saçlarına 10 dk beklettikten aonra yıka canlı ve doğal görünümünü geri kazan
teşşekürler birkaç gün sonra denerim
Pürüzlü saç nasıl oluyor
pürüzlü saç telini elinde gezdirdiginde ince ve düz degil zigzag gibi geliyor eline pürüzlü bildiğin
Aynı şampuan kullanma
ben genelde aymı şampuanı kullanıyodjm sonra 2 kere değiştim şimdi yine değiştim keratinli ve argan yağlı şampuan aldım iyi geliyo diye duydum ama pek yaramıyor önceki şampuanlarıma dönmem lazım mı sence
Tabiki saçların dökülmeye başlar
önceki kullandıgım sampuan pürüzleri düzeltebilirmiki
düzeltir bence çünkü anladığım kadarıyla onda böyle problem yaşamadın
Kırıklar var.
Hm
peki nasil gecer biliyormusun bilgin var mı ?
geçmez
azalmaya başladı
Geçmiş olsun
eyw