Saçımı koyu kahveye boyatıcam tekrar açılıp paket atılırsa çok fazla yıpranır dedi kuaför bende koyuya boyatiyim bari dedim aktıkça bu kadar belli olmaz dimi boya

Saçımı koyu kahveye boyatıcam tekrar açılıp paket atılırsa çok fazla yıpranır dedi kuaför bende koyuya boyatiyim bari dedim aktıkça bu kadar belli olmaz dimi boya

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Oldukça hoş olur gadası
Kapanırmı bu açılmış yerler
Elbette
siyah yap bari
Siyah yaparsam ilerde dönmek istediğimde zor olur
açık renk mi yapcan
Yok koyu kahve komple kendi rengime boyatiyim dedim ilerde ombreye yaptırmak isterim muhtemelen sarı renk şu an kuaför saçının sağlığı için önermem ombre dedi
bence boyatma o zaman boyayınca saç daha çabuk yıpranır zaten kimyasal madde
Böyle gezemem mecbur boyatmam gerekiyor o oryalden kestire kestire kurtulabilirim çok gözüme batıyor renk cidren
Bu halide iyiymis
Yok çok kötü ya
Degişik bir tarzi var gibi ama begenmiyorsan boyat tabii
Begenmiyorum çünkü istediğim gibi yapmadı kuaför o yüzden kendi rengime dönücem mecbur ombreye dönerse çok yıpranır saçının sağlığı için önermem dedi kuaför 😔😔 hayallerim düştü sarışın olmak istiyodum
Kuaforden memnun çikan kadin cok azdir zaten. Beceriksiz çogu yapamiyor. Saçini korumak sarisin olmaktan daha önemli üzülme. Kendi rengin de guzeldir
Teşekkür ederim evet mecbur artık 1 2 sene sonra yaptırırım uzadıkça kestiririm kendi rengim kaldığında yaptırırım
Rica ederim :)