Kuaförden ombre yapmasını yapan kuaförün paketleri cok ince attığını söyledim nasıl biseyse kendi rengim değişmis yaptığı cilami değiştirdi bilmiyorum açılmamış yerlerim kestane olmuş dibimdede kızıllık var ombreye dönebilir ama saçının kalmasını istiyosan yapmamak daha iyi olur cila yapalım bence dedi sıcak sarı bi cila atarız dedi gün aldım hatta şimdi sarı cila yapılırsa renk farklılıkları olur mu saçta napmam gerek ya da komple koyu kahveye boyatıp hiç uğraşmiyimmi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hay ben senin saçına...
Bende bı çare ariyorum berbat durumda çünkü. Rahatsızsan cevap yazmak zorunda değilsin
Artık seni engellicem baydin çünkü belliki bu işlerden anlamıyosun
viryantin sür bir dene
Ne diyosun ne anlatiyosun sen abi be
sen nasıl istersen öyle yap , soruna cevabım oydu çok kuru görünüyor saçların sanırım boya yakmış o yüzden söylemiştim. güzel kalp
Saçım yanmadi yansa kafamda saç kalırmı kardeşim
Yıpranik biliyorum yağda sürüyorum bakımda yapıyorum daha yapabilicegim bişey yok saçımın yapısı bu benim mucize bişey yok saçımı düzelticek
Fön ve maşayı bir süre kullanma saçların kendini toparlar. birde yıkarken saçlarını doğal sabun kullan daha iyi olur. bu arada saçların güzel bu haliylede.
Benim için rengi önemli ve çaresizim kimse anlamiyomu bu işlerden sürekli sorumla alakasız cevaplar geliyor çok sıkıldım zaten kuaför mahvetti moralim bozuk
Ben yıpranmışliginda falan değilim işin
Haklısınız fakat olan olmuş. bir süre saçlarını topuz yap o da yakışır sana.
Komple koyuya boyaticam saçımı ben teşekkür ederim bide kestiricem biraz
Küllü sarı daha iyi olur bence yinede izi bilirsiniz. bende size teşekkür ederim , saçlarınızın yeni halinide görmek isteriz. iyi akşamlar
Yok küllü sarı olmaz bu saça ombre yapılsaydı olurdu ama aralar ince bide 300 e iyi bişey yapmazlar sana komple koyuya boya dediler
ola bilir , iyi olur.