Bence her ikisinin de kendine göre zorlukları vardır. Peki sizin için hangisinin bakımı bir tık daha zordur?

Bence her ikisinin de kendine göre zorlukları vardır. Peki sizin için hangisinin bakımı bir tık daha zordur?
Uzun saç, aynaya bakıldığında kısa versiyonunu hatırlatmakta güçlük çektiren saç sekli. Müdahale edilmediği sürece uzar gider bu. Topuz yapılır, örülür, şekilden şekle sokulabilir ihtiyaç dahilinde. bakımı sanıldığı kadar zor değildir. kıvırcık versiyonları toka ile dizginlenmediği sürece sepet gibi olur, palmiye ağacına benzersiniz..
Yazın terletir, kışın hemen is kokar.. Her gun banyo yapma alışkanlığı olan insanlar için sahip olunması eziyet vericidir. Yatakta kolun altında kalır; oraya buraya takılır, can yakar. Kısa saça oranla cok daha fazla dökülür. Lavaboyu tıkar.
Cevap
7Cevap
Uzun saç bazen tam bir iskence olabiliyor
Uzun saçın bakımı daha zordur
Aynen bencede uzun saçın bakımı çok daha zor kısa saça göre. Kısa saça sadece şekil vermekte bir tık zorlanırsın ama uzun saç öyle değil. Bakımı kısa saça göre çok daha zor bence..
Tabii ki uzun saç daha zordur
Aynen uzun saçın bakımı bir tık daha zordur. Kısa saçın fazla bakımı yok ama genelde istediğin şekli veremiyorsun mesela kısa saça. O yüzden kısa saç o açıdan sıkıntılı olabilir diye düşünüyorum.
Evet
Uzun saç daha zor tabi.
Aynen uzun saçın bakımı kısa saçın bakımına göre çok daha zor. Uzun saçı açmak çok zor oluyor özellikle her yıkadıktan sonra. Ama kısa saçın o yönden şansı çok fazla.
Valla saçım uzunken her sabah yıka kurula fönle 15-20 dakikamı alıyor. Kısa iken yıka kurula 20 saniye de vax la 10 dakikamı almıyor :D
uzun saç
Aynen uzun saçın bakımı her şekilde çok daha zor. Kısa saçın bakımı çok daha kolay bence. Kısa saçın tek sıkıntısı istediğin gibi şekil falan veremiyorsun yoksa uzun saç daha zor tabi.
uzun
Aynen katılıyorum. Uzun saç her şekilde daha zor. Açma sıkıntısı çok oluyor her yıkamadan sonra. O yüzden uzun saçın bakımı kısa saçın bakımına göre çok daha zor diye düşünüyorum ben.
Her ikisininde farklı zorlukları var.
uzun saç
Uzun bence
Aynen bencede uzun saçın bakımı daha zor. Kısa saçında tek sıkıntısı istediğin modeli falan yapamıyorsun o açıdan sıkıntı diye düşünüyorum ben. Uzun saç kısa saça göre çok daha zor.
Uzun saç bakımı daha zor
Uzun saçın tabi
Kısa saçın zordur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?