Saçım için dün kuaföre gittim ve cila yapıp aradaki beyazımsı renkleri daha güzel sıcak bi sarıya cevirebilicegini söyledi fakat dip renginin bi tık kızıl gibi olucagini unutma dedi bu işlemi yapan kuaförün yaptığı ciladan sonra dip rengimde hafif kestanemsi bi renk vardı zaten elimden geleni yapıcam ben dedi 300 TL istiyor sizce napmali ombreye çevrilir ama saçın çok fazla yıpranır yanıp yanmaması konusunda Garanti veremem dedi bence cila yapalım dedi napmam gerekiyor sizce yaptiriyimmi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Saçına daha açma falan hiçbir şey yapma kimse yapmasın bence saç git gide inceliyor yazık saçlarınıza bekle biraz bakım yap doğal yağlar sür ısı vurma
Yapıyorum zatende rengi çok berbat maalesef o yüzden cila attırmak istiyorum sence Napmali
Yeter karı iki de bir şu saçını görmek istemiyorum engel attığım halde hep seni görüyorum kuaföre git ona sor
Cila kurtarır ama küllü fazla atmayın yeşerme yapar 9.81 ve 7.00 iyi bir cila olabilir
Küllü istemediğimi sıcak sarı istediğimi söyledim bir dakika
Aslında yapan kuaför paketleri ince attığı için ben bu şekil ombre istedim dün gittiğim kuaförden olabilir ama önermem dedi fakat bu renk bi cila atıcak sanırım sıcak bi sarı atariz dedi bu saçı yapan zaten kuaför bunu baya küllendirdi berbat oldu renk
O m*l kuaför yüzünden saçım ombreyede dönmüyor şimdi arafta kaldım paketlerde incecik cildircam
Sıcak renk atması lazım zaten grileşmiş çünkü
Evet güzel olur mu saçım o zaman renk farklılığı olur mu bide ve o cilanın akmaması için napmam gerek ben kepek şampuanı kullanıyorum
Hatta bunun dip rengine baktı elimden geleni yaparım ama dip rengin Biraz acilicak unutma bunu dedi
Kepek şampuanı boyayı akıtır zaten boyalı saçlar için olan bi şampuan kullanmalısın
Boyamadan sonra iki üç gün yıkama sacını ve çok sıcak su kullanma
Tamam şampuanı değiştiriyim onuda yeni almıştım m*l gibi gidip yine aynı şampuan aldım elsevenin boyalı saçlar şampuanı vardı bide ılık su ile yıkıyorum zaten sıcak su kullanamiyorum
Peki o cila kendini korurmu ben o şampuanı kullaninca yoksa kuaföre söylesem verirmi şampuan
Elseve boyalı saçlar için olanı güzel zaten
Kendin de cila yapabilirsin de uğraşmak istemezsen kuaföre yaptır
Belki onun yaptığı cila kalıcıdır bilmiyorumki ben anlamam bu işlerden bu kuaförün yaptığı cila bi türlü gitmiyor ya 1 ay oldu kaç kez yıkadım o boya akmıyor nefret ettim
Bide bana akıcak demedi bu kuaför
Akar falan demedi cila için sence
Cila boyanın etkisi azaltılmış seyreltilmiş halidir normal bir boya bile bir kaç ayda akarken cilanın akmaması mümkün değil
Eğer cilayı boya kıvanında yaparsa akması geç olur
Kafam çok karıştı ama biliyodur heralde daha güzel bi sarı yaparım dedi geçenlerde yapan kuaföre gittim cila yapabilirmisin diye yapamam tek tek ayırıp röfle gibi tek renge bal köpüğüne boyarım ancak dedi 200 TL diyor bende bulasmadim buna söyledim komple boyarım ancak cila yapamam dedi dedim ona bulaşma çünkü akıcak daha kötü olucak dedi 300 e yaparim bu cilayi elimden geleni yapıcam dedi ama unutma dip rengin Biraz acilicak hafif kızıllık olur dedi kafam çok karışık 😔😔
Bende anlamam hangisi daha iyi olur komple koyu kahveyemi boyatsam iyi olur yoksa cilami
Pasta cila da olur
Pssta cila şart
attır
Yoksa komple koyu kahvemi dersin bide cilanın akmaması için napmam gerek yine bu hale gelmesini istemiyorum özel şampuan almam gerekiyormu kepek şampuanı kullanıyorumda
cila attırma sarı da boyatma ben saçlarım küllü kumrala boyattım hiç yıpranmadı sende öyle boyat cila yerine
Ben küllü istemiyorumki bu renk yapıldığında benim saçım zaten küllüydü zamanla yikadikca beyaz oldu iyice beni çok yaşlı gösteriyor bende sıcak sari cila istediğimi söyledim atarım dedi komple boyama işine girmeyelim çünkü daha kötü olucak akıcak dedi
Yani o dediğin rengi komple boyatmam ben saçım karman corman bişey olacak
anladım cila attır o zaman
Evet ama arada kaldım diyorum acaba komple koyu kahveyemi boyatsam yoksa cila dahami iyi olur kuaför bence şimdilik açma islemine falan girme cila atalım sadece dedi bende gün aldım pazar günü gidicem bide yapan kuaföre gitmiştim geçenlerde cila atmasını istedim ve yapamicagini söyledi saçıma tek tek röfle gibi ayırıp yapamam dedi bende bu kuaföre anlattım neden yapamam dedi dedi bilmiyorum dedim ancak tek renge boyayabilirim bal köpüğüne dedi dedim ona hiç girme akıcak kotü olucak çünkü dedi
Çok yıpranmış
Biliyorum zaten bakım yapıyorum kestiricemde sen cila nasıl olur onu söyle güzel olur mu rengi cila atılınca