Saç Bakım Saç tipin nasıl, öğrenmeye var mısın? SadıçGörl Takip Et Xper 7 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor 1. Adım: Saç tellerinin yapısı nasıl? 2. Adım: Saçının dalgası ne kadar sık?Şimdi saç teline göre ve dalga sıklığına göre seçtiğin numara ve harfi birleştir ve saç tipini bul. Saç tipin nasıl, öğrenmeye var mısın? Cevapla Numara Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Saç Bakım konusunda 4,4b cevap paylaştı. Güzel ama herkesin saçları kısa olduğu zaman ya da uzun olduğu zaman farklı olabiliyor gadası 1 0 Yorumla
bubanayapılırmıbe Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 98% +1 yıl harflere numaralara gerek yok görsel varya djjdjd 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl benim saclarim dumduzdu arkalara kat kestirince dalgali oldu ne sayiliyor simdi 1 0 Yorumla
wolfcub98 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Bilmiyodum sağol aynaya bakınca düz görüyorum bende 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Güzel ama herkesin saçları kısa olduğu zaman ya da uzun olduğu zaman farklı olabiliyor gadası
harflere numaralara gerek yok görsel varya djjdjd
benim saclarim dumduzdu arkalara kat kestirince dalgali oldu ne sayiliyor simdi
Bilmiyodum sağol aynaya bakınca düz görüyorum bende
Teşekkürler öğrenmiş oldum 😊
1a dümdüz pırasa saçlıyım.
Kıvırcık saç tipi mevcuttur