Saç Bakım Hangi saç kadınlara daha çok yakışıyor, düz saç mı yoksa dalgalı saç mı? eceLLmd Takip Et Xper 4 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Düz Dalgalı Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangi saç kadınlara daha çok yakışıyor, düz saç mı yoksa dalgalı saç mı? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 10,9b cevap paylaştı. Dalgalı 0 0 Yorumla
KawasakiH2R Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişiden kişiye değişir ya mesela beyaz tenlere düz esmerlere kıvırcıkEsmerlere kıvırcık ayrı bir level ama 😋 1 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Herkese düz veya dalgalı yakışmaz saçma sapan sorular ya. 2 0 Yorumla
ElXTurco Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Dalgalı ancak yüz tipine ve vücut tipine göre değişkenlik gösterir bu durum. 1 0 Yorumla
kremalıfincanbüreği Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Dalgalı saçlar daha seksi ve feminen geliyor. 1 0 Yorumla
RavenbyPoe Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Dalgalı daha güvenilir ama düz ve kıvırcık yakışana çok yakışıyor sadece. 0 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Uçuş uçuş dalgalara bayılıyorum devasa ve ihtişamlı miss😃🍀🗝️ 0 0 Yorumla
σвѕєѕѕívєdrєαmєr Takip Et Xper 5 Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Yüz şekline göre değişir bu durum ama düz diyeceğim. 0 0 Yorumla
Kaan5588 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kızdan kıza değişir. Kimine düz yakışırken kimine dalgalı. Ama ben daha çok düz severim 0 0 Yorumla
EmilKurjak Takip Et Master Yaş: 106 , eic 84% +1 yıl Kadinlarimiza her saç yakisir emin olun. 1 0 Yorumla
Brechi Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Bence her kadında farklı ama benim aşık olduğum kızlar hep düzsaçlıydı. 0 0 Yorumla
avcikaan Takip Et Master Yaş: 27 , eic 38% +1 yıl Bu değişiyor yani kesin bir cevabı yok sanırım 0 0 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Dalgalı saçlar kadına bambaşka bir hava katıyor. 0 0 Yorumla
biradetmehmet Takip Et Master Yaş: 46 , eic 31% +1 yıl Saç Bakım konusunda 602 cevap paylaştı. Herkesin kendine yakışan bi modeli vardir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Dalgalı
Kişiden kişiye değişir ya mesela beyaz tenlere düz esmerlere kıvırcık
Esmerlere kıvırcık ayrı bir level ama 😋
Herkese düz veya dalgalı yakışmaz saçma sapan sorular ya.
Dalgalı ancak yüz tipine ve vücut tipine göre değişkenlik gösterir bu durum.
Dalgalı saçlar daha seksi ve feminen geliyor.
Dalgalı daha güvenilir ama düz ve kıvırcık yakışana çok yakışıyor sadece.
Uçuş uçuş dalgalara bayılıyorum devasa ve ihtişamlı miss😃🍀🗝️
Yüz şekline göre değişir bu durum ama düz diyeceğim.
Kızdan kıza değişir. Kimine düz yakışırken kimine dalgalı. Ama ben daha çok düz severim
Kadinlarimiza her saç yakisir emin olun.
Bence her kadında farklı ama benim aşık olduğum kızlar hep düzsaçlıydı.
Kadından kadına değişir
Bu değişiyor yani kesin bir cevabı yok sanırım
Bence kadinina gore degisir
Düz elbette
#Mirliva
Dalgalı saçlar kadına bambaşka bir hava katıyor.
Herkesin kendine yakışan bi modeli vardir
Dalgalı seviyorum ben
yüzden yüze deyiş bu açı
Dalgalı saçlar yakışıyor
Kişiden kişiye göre değişir
Dalgalı saç..
ikiside yakışıyor bence
Dalgalı 😇
Dalgalı
Ben daha cok yakıstırıyorum
Dalgalı
Dalga dalga dalga 😅