Benim saçımın aralarında griler var paket atılmıştı kuaföre gittim bugün cila istedim sarı cila atacağini söyledi 300 TL gibi bi fiyat verdi fakat sampuan olarak kepek için şampuan kullanıyorum bunu kullanmaya devam etmem sorun yaratırmı sadece mor şampuan alıp kullansam olur mu acaba sizce?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Saat 2 .00
Bu saatte gerçekten bu soruyu mu soruyon
Tutkal kullan kalıcı çözüm
Hayır
Evdede cila yapardin hemde 70 tlye
Ben bu işlerden pek anlamadığım için kötü olur diye yapmak istemedim benim saçımın durumu farklı gitmeyince olucak gibi değildi renk beyaza döndü bildiğin
Askm daha rahat beyazsa mesela istedigin ne renkse boyasini al palette al mesela boya kabina iki parmak sk saclarin gurse bi cay bardaginin yarisi ilik su yarim sise oksidan 1 yemek kasigi sac kremi dok karistir iyice sur 15 dk bekle yika kepek sampuani yerine renk koruyucu sampuan kullan kepek sampuanlari boyayi hemen attiriyo
Dip rengimde kestane gibi kuaför dip renginde biraz değişebilir bunu unutma dedi napıcam bilmiyorum önceki kuaförün yaptığı cila yüzünden dip rengim kestane gibi bişey olmuş koyuydu bildiğin aralarda gri beyaz berbat durumda anlayacağın
Bu nasil cila dip rengine kadar kiriyor anlamadim
Benim bildigim cila yikama yikama setinde yapilir 10 dk bekletilir yikanir
İnan bende bilmiyorum ya napti saçımı kuaför bilmiyorum ama baktım dipte hafif kestanemsi renk var ışıkta belli genelde bu kuaför dediki dipte renk değişimi olur hafif olur evet elimden geleni yapicam ben dedi bu kuaför paketlerini ince attı benim ışıltı gibi o yüzden galiba bide yukardan istemiştim dipten ışıltıyı aralarda hafif hafif var anlicagin
Oryal kullanildiysa bu cila olmazki ama balyaj atmis
Bak böyle
Hatta böyle yapabilirmisiniz diye sordum ama saçımin çok fazla yipranicagini yanma ihtimali olduğunu söyledi. https://r. resimlink. com/P2sgX7JRN5v. jpg
Sen renk koruyucu sampuan al birdaha islem yaptirma
Yanmis zaten
Yanmadı ya ama yıprandı evet baya yansaydi kopma falan olurdu biliyorum öyle bişey yok
Ilk attigin foto sana aitse yanik dustan cikinca boyali yeri ucundan cek esniyosa bilki yanmis
Yok artık şu cilayi atsın uzun süre düşünmüyorum işlem falan bunu yapan kuaför saçıma cila yapamicagini ancak komple tek renge boyayabilicegini söyledi o yüzden daha önce ombre yaptırdığım kuaföre gittim bugün işte tek renge boyayabilicegini söyledim yapan kuaförün ona hiç girme kötü olur dedi
Evet bana ait ama kopma falan olması gerekmiyomu
Boyatmadan öncede hafif geliyodu saçım ıslakken çektiğimde normal dökülme var açıkçası sünme kopma olur diyolar genelde saçta
Dogru demis felaket yipranir hic dokunmamalisin ya da benim dedigim gibi kendin cila yap
Evet sunme olur varsa yanmistir ama kesinlikle oynama saclarinla benimkiler yandi kestirtip duruyorum pismanim
Yanmış olsa kuaför bunu anlardı ama saçımın uçlarından ne zamandir kestirmiyorum ve açıkçası boyanmadan öncede böyleydi
Geçmiş olsun kötü bi durum tekrar açıp istediğin o ombre yapılır ama yanar yanmaz garanti veremem fakat yıpranmasın diyosan o mümkün değil ha ben bunu göze alırım diyosan sen bilirsin dedi bence hiç dokunma şimdilik cila yapalım sadece renk çok garip çünkü dedi bide yeşillenme olmuş saçta
O zaman yipranmistir ya sac onemli emin ol renginden ziyade sagligi daha onemli
Çok kötü bi saç değil ama rengini sen sevmemişsin genelde gri istiyo aslında kızlar ama bazı kişilerde senin gibi daha sıcak sarı istiyolar dedi
Yesillenmede olduysa senin yerinde olsam dogal rengine boyattirir birakirdim
Kotu demedim kotu degil ama sagligi daha onemli
Evet düzleştirici fön kullanıyorum genelde uzun zamandırda kestirmedim pek uzamaz zaten saçım yani boyanmadan önceden o yıpranıklik ama tabi açıldıktan sonrada baya etkiledi yikadiginda artık dolaşıyor ilk zamanlarda sertti sprey Krem olmadan açılmıyor
Hii pardon kuafor demis shsh
Duzelstirici saci yakar fon kullan her zaman duslestiriciyi anca ozel gunlerde
O zaman doğal rengine yani koyu kahveyemi boyasin kuaföre cila için randevu aldım fakat bana tek renge boyatma işine girme çünkü akıcak dedi bilmiyorumki neyse olmadı o gün kendi rengimi istiyorum derim
Evet akar ama boyle surekli surekli ugrasmazsin balyajli yerler isilti gibi durur kotu durmaz bence obur turlu surekli surekli cilaya gidersin platine kadar acilmis cunku renk atacak yesillenecek yesillenmese turunculascak
Bu cila akmaz belki çünkü bu işlemi yapan kuaförün yaptığı cila 1 aydır akması gitti saçımdan kepek şampuanı kullanıyorum bide üstelik
İlk boyandıginda güzeldi aslında küllüydü hoştu tabi yine beyazlık vardı zamanla yikadikca beyaz oldu açıldı berbat duruyo şu an
O zaman sen cilani yaptir sonrada renk koruyucu sampuan kullanmaya basla bidaha kepege karsi sampuanlari kullanma boyali sacta
Gittiğimde sorucam kuaföre bu cila akacakmı yine alttan bu renk gözükücekmi diye çünkü bana akar falan demedi aslında yaparim fakat dip renginde hafif kızıllık olabilir bunu bilmeni isterim dedi neyse senide çok tuttum 🙏🙏 kusura bakma teşekkür ederim cevapların için
Peki komple koyuya boyanincadami renk koruyucu şampuan kullanmalıyım elseve boyalı saçlar icin şampuan olur mu
Birde onlarda pek etki etmiyor illaki akıyor boya diyolar ama
Ben ondan dedm dogal rengine boyat diye
Koyuya boyatirsam normal kepek şampuanı kullanabilirmiyim yani akma yapmazmi
Yine yapar hic bi zaman boyali saca kepege karsi sampuan kullanilmaz
Anladım tamam teşekkürler ben renk koruyucu şampuan alıcam o zaman napiyim kuaför bi sorun olmaz demişti kullanman demekki oluyomus teşekkür ederim çok meşgul ettim iyi geceler 🌆
Estrafurullah ne demek elsevenin felan var renk koruyucu iyi geceler