Saçım işlem gördü açıcı ile açılıp aralara paket atıldı berbatlığını görüyorsunuz bende bi kuaföre gidicem yarın ne yapılabilir sorucam ben sombre istemiştim fakat çıkan sonuç bu bu sombre diyor hâlâ yapan kuaför cila atıp koyultamicagini söyledi paketleri ince atmış benim için tek çare komple koyu kahveye boyatmakmi şimdi alttaki gibi olma şansı yokmu

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Abla abla abla yeter hep aynı konuyu açıyorsun
Sanane git surdan
Abla sus lütfen
Abla senin anandir s. g surdan knk
Tamam teyze
Saçın dökülüyor dikkat et
Evet normal şekilde dökülüyor uçlar çatallasti biliyorum yıpranma var kestiricem uçlardan
Zaten yanmış saç mı kalmış
Yanmadı?
Ama yıprandı
Bence önce güzelce zeytinyağı badem yağı ile toparla ondan sonra yaptır
Kestiricem 2 cm kadar falan bakımda yapıyorum sadece o aşağıdaki gibi olsun istiyorum hiçmi olmaz
Bir bayan kuaförü olarak bir süre dinlendir derim ama işini bilen bir kuaför belki yapabilir düşük ihtimal
Sizdemi kuaförsünüz
Evet
Saçım kopmuyo ama benim uzamıyor ya da böyle çekince yanma yok saçımda
Bol bol meyve tüketmen lazım cinsellikten de bir süre uzaklaş
Yanar yapma
Ama çok güzel ya
Saçım berbat durumda kendi rengim koyu geliyo diye boyatiyim dedim mahvettim şimdi bunada dönme şansı yok öylemi
Açıcı kullanmadan dene ecoliiee diye sayfa var orayı incele. Uçlarını kendin yapabilirsin uğraştırır biraz
Boyalı saç çok bakım istiyor ayrıca
İmkanı yok ya o renge açıcı olmadan dönmezki paketler sık atılmadı zaten mesele o
Dönüyor da uğraştırır ben yaptım. Keratin bakım yaptır istersen
Keratin sonra eski haline dönüyor diyolar onunla uğraşmak istemiyorum hani rengi çok berbat benim için önemli olan o kendi rengine boyatiyim olmadı koyu kahveye napiyim bide kestiricem ama keratin yaptırmayı düşünmüyorum bakımlarını ben yapıyorum zaten hindistan cevizi yağı zeytinyağı kullanıyorum belki sonra keratin yaptırırım