Bu saç ombreye çevrilirmi kuaför saçımı böyle bişey yaptı sağolsun saçımda tek beyaz yokken böyle binlerce beyaz varmış gibi duruyo aralarda saçma bişey oldu ışıltı dedim olan bu gittim düzelmez paketleri çok ince attım dedi sadece tek renge boyayabilirmis napiyim ombreye çevrilirmi ombremi yaptiriyim yoksa koyu kahveyemi boyiyim kendi rengim koyu kahveydi siyaha yakın bi renkti
Zaten yıprandığını sen de söylüyosun üst üste işlem gördükçe düzelmez dahada yıpranır yapman gereken önce saçını toparlamak ombre yaptırıp yıpranmış saç ne kadar güzel görünür bide böyle düşün kestirip düzenli bakımını yap saçların toparlanıp kendine gelincede iyi bi kuaförde istediğin rengi yaptır
Zaten yıprandı kestiricem bugün kuaföre tek renge boyamak için randevu vermişti annem akar altından o renk yine gözükür yaptırma başka yere sorarız dedi bende kestiriyim bari dedim 2 cm kadar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Olmaz saçın yıpranır işlem görmekten kendi rengine dön bence
1 ay geçti üstünden olmazmi yinede koyu renkten çok sıkıldım tekrar aynı renge boyamak istemiyorum yine
Zaten kestiricem yani bakım yapıyorum yıpransin sorun değil zaten yıprandı açıldığı için yeterki düzelsin
Zaten yıprandığını sen de söylüyosun üst üste işlem gördükçe düzelmez dahada yıpranır yapman gereken önce saçını toparlamak ombre yaptırıp yıpranmış saç ne kadar güzel görünür bide böyle düşün kestirip düzenli bakımını yap saçların toparlanıp kendine gelincede iyi bi kuaförde istediğin rengi yaptır
Peki ombreye çevrilir ama dimi yani şimdi tamamını boyasam boyalı saçı açtırmak zor oluyo diyolar daha maaliyetli olucak bana
İşini iyi bilen bi yerde yaptırırsan elbette çevrilir
Altlardada yavaş yavaş açıcı rengi gözüküyor bunu ne renk kapatır peki bide boyayı kalıcı yaptirmakmi gerek koyu kahve akarmi çok
Kullanılan boya yapılan işlem ne bilmediğim için onu kuaförünle konuş boya ne kadar kalıcı olursan olsun bi süre sonra akıyor zaten
Tamam teşekkür ederim
Bana da oldu, ben gerçek rengine cevirmistim, koyu kahve anlattığına göre daha mantikli
Ombre olmazmi diyosun
Bu tür durumlarda başlangıçta saçı orijinaline bir süre döndürmek daha mantıklı bence
Aradan 1 ay geçti diyebilirim
Ben ombreye cevrilirse çevirtmek istiyorum koyu renk çok sıktı gerçekten
Zaten yıprandı kestiricem bugün kuaföre tek renge boyamak için randevu vermişti annem akar altından o renk yine gözükür yaptırma başka yere sorarız dedi bende kestiriyim bari dedim 2 cm kadar
Açma yapma şu an , ben olsam bir süre dayanir dediğimi yapardim
Ama boyalı saçta açılmıyorki şimdi boyatsam nasıl ombre yaptiricam sonra çok para vermem gerek ama şu an aralarda açıcı var cevirtsem ceviririm
Burada önemli olan para değil saçın canim, tabi sen bilirsin
Tenk renk boya yazık saçına sürekli işlem yapma tenk renk yap açma işlemi de yapma
Ne güzel ombre istiyodum çok sıkılmıştım koyu renkten şimdi tekrarmi kendi rengine boyatiyim 😩😩
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!