Saç Bakım 2 ay Liquid keratin bakım yaptırdım, saçlarım iyi görünüyor mu? afroditsz Takip Et Xper 4 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Saçlarım 2 ay önce kuaför gazabına uğradi ve yandı. Sürekli kopuyor ve lastik gibi esniyordu. Dün liquid keratin yaptım. Sizce nasıl görünüyor? Liquid keratin bakım yaptırdım, saçlarım iyi görünüyor mu? Cevapla 9 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
eyşantezcanatay Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 50% 2 ay canım yandıysa uclarından azar azar keserek toparlayabilirsin bu keratin gecince yine kotu goruncek 1 0 Yorumla
Hatunsorruyor Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 80% 2 ay Normal olarak değerlendirsem sağlıklı bir saç degil ama yanmış bir saca göre çok iyi durumda kerarine devam et zamanla düzelir 1 0 Yorumla
MasterASENA Takip Et Xper 2 Yaş: 22 2 ay Bence güzel duruyır rengide hoş ama hiçbir kuaföre güvenmiyorum ve giçbirinexs güven olmaz 0 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 2 ay Saç Bakım konusunda 4,7b cevap paylaştı. Evet iyi görünüyor. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
canım yandıysa uclarından azar azar keserek toparlayabilirsin bu keratin gecince yine kotu goruncek
Normal olarak değerlendirsem sağlıklı bir saç degil ama yanmış bir saca göre çok iyi durumda kerarine devam et zamanla düzelir
Bence güzel duruyır rengide hoş ama hiçbir kuaföre güvenmiyorum ve giçbirinexs güven olmaz
Evet iyi görünüyor.
Güzel görünüyor.
Maşallah ne güzel ya
Fna degil
Bence gayet guzel
Yıpranmış