Saç Bakım Liquid keratin bakım yaptırdım, saçlarım iyi görünüyor mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Saçlarım 2 ay önce kuaför gazabına uğradi ve yandı. Sürekli kopuyor ve lastik gibi esniyordu. Dün liquid keratin yaptım. Sizce nasıl görünüyor? Liquid keratin bakım yaptırdım, saçlarım iyi görünüyor mu? Cevapla Bakım Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 10,9b cevap paylaştı. Evet iyi görünüyor. 0 0 Yorumla
eyşantezcanatay Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 51% +1 yıl canım yandıysa uclarından azar azar keserek toparlayabilirsin bu keratin gecince yine kotu goruncek 1 0 Yorumla
Hatunsorruyor Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 76% +1 yıl Normal olarak değerlendirsem sağlıklı bir saç degil ama yanmış bir saca göre çok iyi durumda kerarine devam et zamanla düzelir 1 0 Yorumla
MasterASENA Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Bence güzel duruyır rengide hoş ama hiçbir kuaföre güvenmiyorum ve giçbirinexs güven olmaz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Evet iyi görünüyor.
canım yandıysa uclarından azar azar keserek toparlayabilirsin bu keratin gecince yine kotu goruncek
Normal olarak değerlendirsem sağlıklı bir saç degil ama yanmış bir saca göre çok iyi durumda kerarine devam et zamanla düzelir
Bence güzel duruyır rengide hoş ama hiçbir kuaföre güvenmiyorum ve giçbirinexs güven olmaz
Güzel görünüyor.
Maşallah ne güzel ya
Fna degil
Bence gayet guzel
Yıpranmış