Ben aşağıda gördüğünü yıllardır kullanıyorum ama artık değiştirsem iyi olur. Sanırım saçım alıştı.

Ben aşağıda gördüğünü yıllardır kullanıyorum ama artık değiştirsem iyi olur. Sanırım saçım alıştı.

Saçlarınıza zarar vermeyecek şampuanlar genellikle sülfat, paraben ve kimyasal içermeyen ürünlerdir¹²⁴. İşte bazı öneriler:
- **OGX Dolgunlaştırıcı Biotin & Kolajen Sülfatsız Şampuan**: B7 Vitamin, kolajen ve hidrolize buğday proteini içerir¹. Saçları temizlerken aynı zamanda besler ve güçlendirir¹.
- **Herbal Essences Sülfatsız Güç Ve Nem Aloe + Bambu Şampuan**: Güçlü ve saf aloe + bambu içeriği saçların nemlenmesini sağlar¹.
- **Kerastase Discipline Bain Fluidealiste Sulfatsız Şampuan**: Saçları yumuşatır ve kolay tarama olanağı sağlar¹. Özellikle boyama ve işlem görmüş saçlara iyi gelir¹.
- **Davines Oi Tüm Saçlar İçin Sülfatsız Şampuan**: Saçları yormadan temizler ve korur¹. Her tip saçta günlük olarak kullanabilirsiniz¹.
- **Eyüp Sabri Tuncer Doğal Zeytinyağlı Şampuan**: Paraben, mineral, hayvansal yağlar, insan ve çevre sağlığına zararlı sentetik bileşenler içermez⁴. İçeriğindeki doğal zeytinyağı sayesinde saçları nemlendirir ve sağlıklı kalmasını sağlar⁴.
Bu ürünlerin fiyatları ve bulunabilirlikleri konusunda daha fazla bilgi için yerel eczanelerinizi veya online alışveriş sitelerini kontrol edebilirsiniz. Ancak her zaman saç tipinize uygun bir ürün seçmek için bir dermatolog veya saç bakım uzmanıyla görüşmenizi öneririm.
Kaynak: Bing ile konuşma, 26.09.2023
Yves rocher dan bakabilirsin
revox kullanıyorum memnunum
Cevap
2Cevap
Bence loreal paris olabilir veya urban care ürünleri
Saçlarının ihtiyacı nedir?
Bioblas ve Vichy şampuanlarını dönüşümlü olarak kullanıyorum. Memnunum.
Elidor
o zaman bilir kisiden bilgi al saclarin icin o oneri yapsin sana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?