Saç Bakım Kadınların her kalp kırıklığı, bir kuaför köşesinde mi biter sizce? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Kadınlar kalp kırıklarını saç kırıklarını aldırarak mı rahatlıyor. Kadınların her kalp kırıklığı, bir kuaför köşesinde mi biter sizce? Cevapla Kadın Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
birsuskuncicek Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 1 yıl Saç Bakım konusunda 4b cevap paylaştı. Evet yeni bir sac modeli depresyonu önler 0 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Kalp kırıklığı değilde duygusal olarak çok kötü hissettiğim zaman saçımı kesiyorum😂 yeniden doğmuş gibi bi ferahlık geliyo havamız değişiyor. Terapi gibi 1 0 Yorumla
mervexcxcx Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 85% 1 yıl Saç ruhu temsil eder saç kesmek ayrılık veda ve hayatından kötü seyleri atmak istediğin zaman yapılır 1 0 Yorumla
Tuğberk_Bey Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 39% 1 yıl Kendilerini toplamaya değişime ve psikologları kuaförler oluyor tabi adamlar da parayı buluyor:) 2 0 Yorumla
Ruhzus Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Evet tüm yaşanılanlar saçlarda birikir. En ufak buhranda da saç şekli stili değişir 1 0 Yorumla
тαмαяιѕк Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 72% 1 yıl Toparlanmak ve kafa dağıtmak için yenilenme ihtiyacı hissediyoruz ve bakıma yöneliyoruz hepsi bu. 1 0 Yorumla
m busegmss Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Bitmez, anlık rahatlama sağlar sadece. 1 0 Yorumla
Aliasing26 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Benimki etli ekmekçi de biter bu saatten sonra 1 0 Yorumla
İremyilmazzx Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 86% 1 yıl Yok ben 1 yıldır saçlarımı uzatıyorum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Evet yeni bir sac modeli depresyonu önler
Kalp kırıklığı değilde duygusal olarak çok kötü hissettiğim zaman saçımı kesiyorum😂 yeniden doğmuş gibi bi ferahlık geliyo havamız değişiyor. Terapi gibi
Saç ruhu temsil eder saç kesmek ayrılık veda ve hayatından kötü seyleri atmak istediğin zaman yapılır
Kendilerini toplamaya değişime ve psikologları kuaförler oluyor tabi adamlar da parayı buluyor:)
Evet tüm yaşanılanlar saçlarda birikir. En ufak buhranda da saç şekli stili değişir
Toparlanmak ve kafa dağıtmak için yenilenme ihtiyacı hissediyoruz ve bakıma yöneliyoruz hepsi bu.
Hayır sadece kırık değil belki biraz ombre falan
Bitmez, anlık rahatlama sağlar sadece.
Benimki secdede biter.
Benimki etli ekmekçi de biter bu saatten sonra
Yok ben 1 yıldır saçlarımı uzatıyorum
Benimki balkonda bitiyor
Hayie dört duvarda da olabilir
hayır ne alaka
Evet acıyı hafifletiyor
Ben bizzat yaşadım
Evet
Genellikle