Saç Bakım 2 ay Koyu kahve rengi saçımın rengini nasıl açarım? Aselmioo Takip Et Xper 1 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Saçımın rengini çok azcik açmak istiyorum birazdaha açık kahverengi olsun istiyorum ama boyayla yapmakta istemiyorum nasıl yapabilirim? Koyu kahve rengi saçımın rengini nasıl açarım? Cevapla 8 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Dogu1985 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 77% 2 ay limon suyu falan kullanıyorlar galiba, kumral yapmak istiyorsun sanırım, limon suyu sıkıp güneşte bekleten var 1 0 Yorumla
m MrKuzey Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% 2 ay Güzel bir kuaföre git işin ehlini ustasına bırak demişler her zaman :) 1 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 2 ay Saç Bakım konusunda 4,5b cevap paylaştı. kuaförde bence 1 0 Yorumla
EmilKurjak Takip Et Master Yaş: 104 , eic 89% 2 ay kuaförde 1 2 Yorumla Aselmioo 2 ay Kuaförlerden korkuyorum ne zaman gitsem saçımı çöp ediyorlar Yorumla EmilKurjak 2 ay o zaman yaptirtmayacaksin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
limon suyu falan kullanıyorlar galiba, kumral yapmak istiyorsun sanırım, limon suyu sıkıp güneşte bekleten var
Güzel bir kuaföre git işin ehlini ustasına bırak demişler her zaman :)
kuaförde bence
papatya suyu renk acıyor deneyebilirsin
kuaförde
Kuaförlerden korkuyorum ne zaman gitsem saçımı çöp ediyorlar
o zaman yaptirtmayacaksin
oksijen suyu veya papatya suyu kullan
Ard arda boya
Acıcı ise yarayabilir diye duymustum