Saçım şu an böyle berbat bi durumda rengini asla sevemiyorum düzelttirmek istiyorum fakat kuaför alttaki hale cevirirmi saçımı kaç paraya olur

Saçım şu an böyle berbat bi durumda rengini asla sevemiyorum düzelttirmek istiyorum fakat kuaför alttaki hale cevirirmi saçımı kaç paraya olur

Herkesin saç yapısı farklı resimdeki ile birebir olmayabilir. Aynısı bende yaşadım :D Kendine özgü bir tarz bulman gerek. Yani beğendiğin tarzlardan bir karışım yapabilirsiniz. Birde sana tavsiyem saçını ıslak gösterebilecek şeyler kullanabilirsin. Daha canlı bir görünüm hoş durabilir
Cevap
3Cevap
Düzelr ama doğaliği kalirmi bilmem 1k da tutar en az
Gerçektenmi ya
Normal bi kuaföre yaptiricam öyle lüks değil o parayı veremem zateb
Şöyle bende ışıltı var o alttaki ombre
Evet mahalle kuaförüne gittim buna 500 verdim düşünsene
Geçişleri iyi yaptı yapmasına ama cila çok kötü iğrenç bi renk
Döner yavrum ama çok zarar görür saçların hiç girme o topa
Zaten yıprandı yipranicagi kadar arasındakj renk çok kötü para verdim ama ne olduğu belli değil yaşlı teyze saçları gibi duruyor bildiğin Beyaz gri arası rengi düzelttiricem ama emin olamadım cilamı attirsam yoksa bu hale çevirtebilirmiyim
Cilayı evde kendin yap bak ben YouTube dan istediğim rengi seçip yaptım evde birebir oldu zaten cilanın ömrü az atıyom sevmesen bile akar
Ya ben anlamamki ailem kiziyo git yaptır kendin uğraşma öyle seylerle diye normal bi kuaförde cila ne kadar tutarki bu rengin üstüne bal köpüğü cila istiyorum mesela
Bide yaptırdıktan sonra o cilanın akmaması için napıcam şu an kafamdaki bu rengi hiç sevmiyorum çok çirkin cidden
O kadar yıkadım akıp gitmedi bu bile dahada açıldı beyaz oldu bildiğin saçımda ak varmış gibi duruyor
Yavrum cila max 2 hafta ve şu an fiyatlar çok uçtu annenle izleyin videoları gerekirse arasın beni ikna ederim 😘
Sadece aradaki rengi koyultturmak istiyorum ya hiç çaresi yokmu mahalle kuaförüne yaptıricam öyle bilinen bi yerde değil ne kadara yaparki sence bi çaresi olması lazım ya böyle gezemem kendim yaparsam daha kötü olur diye yanaşamıyorum
Türkiye de iyi kuaför yok
Dönebilir
Sence ne kadar tutar
100 tlmi
Benim saçın aralarına ışıltı falan gibi bişey attı kuaför ama renk berbat hiç güzel değil allttaki biraz daha yoğun ombre hayatta 100 TL'ye olmaz
Bune la emmioglu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?