Kadınlara en çok yakışan uzun saç mı yoksa kısa saç mı?

Ben uzun saçları bir de kakül modellerini yakıştırıyorum ama kadın hangi saçı severse o güzeldir bence Kadınlara en çok yakışan saç modeli, yüz tipine, saç yapısına ve kişisel tarzına göre değişir. Ancak genel olarak, uzun saçların kadınlara daha çok yakışan bir görünüm verdiği söylenebilir. Uzun saçlar, yüz hatlarını yumuşatarak daha feminen bir görünüm sağlar. Ayrıca, uzun saçlar ile farklı stiller yaratarak, her ortama uygun bir görünüm elde etmek mümkündür.
Uzun saç havalı durur.
Kısa saç tarz durur.
Bu noktada saçın kalitesi herşeyi belirler.
Sağlıklı saçlar uzun güzel durur.
Sağlıksız ve yıpranmış bir saç uzunda olsa güzel durmaz zaten
eğer delirip kesmezsem tekrar şu uzun saç yazan kısımda ki boya ulaşıyorum az kaldı 😂😂 halay modum açık 😀 3 ayda saçım nasıl uzadı bu kadar ya 😂
Harika bence kestirme
belimdeyken kestiğim oldu
Cevap
35Cevap
Kendimi bildim bileli hep uzun saçlıyım. Babam çok seviyor diye kesmiyordum hala da kesemiyorum sadece uçlarından aldırıp geçiyorum
Uzun saç güzel yakışıyor bazı kadınlara da kısa saç güzel yakışıyor
Uzun ve düz saç kadına ayrı bir güzellik ayrı bir albeni katar.
Aşko ben çok kisa kestim omuzdan şimdi pişmanim sürekli kabarıyor hiçbişi yakismiyor
Saç kremi ile düzeltebilirsin
Uzun saç, kısa olsa da fotoğraftakinden daha kısa olmamalı. Bazı kadınlar çok kısaltıyor, itici oluyor bence
Yüzünün tipine göre değişir büyük ve geniş bir yüzü varsa uzun saçtan başkası olmaz küçük ve minyon ise kısa da yakışır uzunda
Uzun saç olacak afedersiniz poposuna kadar çok daha çekici duruyor 😍
Her kıza, her saç yakışmıyor. Bende uzundan yanayım.
Hatunda saç erkekde pis sakal olacak arkadas, Konu tartismaya kapalidir.
Kadınların yüz şekline Göre değişir kimine uzun kimi ne kısa yakışır ama uzun daha güzel
Kalçaya kadar olmadığı sürece uzun da küt saçta çok yakışıyo
Herkese uzun saç veya kısa saç yakışmaz. İkiside guzel.
yüz, vücut, kafa tipine en uygunu neyse hepsi güzel.
+ saç tipi ve şeklide
yüz şekline göre değişir yüzü minyonsa her ikiside yakışır ama biraz daha büyükse uzun saç daha çok yakışır
uzun saç.
eğer yüzü çok güzelse , ya da siyah saç renkli gözse yakıştırıyorum
Yüz stiline göre de değişir bazı kadınlara kısa saç yakışır bazılarına uzun
Uzun saç
Yine mi aynı sorular?
Platform izin verdiği sürece herkes istediği soruyu sorabilir aynı olması kimi ilgilendirir?
Kısaya koyduğun çok kısa değil ama
3 numara olcak hali yok ya
Öyleleri de var baya erkek gibi
Yok ben onları tercih etmiyorum kısa bana göre bu boy
O zaman kısa iyi ya bence
Ppdeki kadın sensen bence kısa daha iyivolur sana
uzun severim ama kısa yakışan da var
En İyi Cevap