Saç Bakım Saçım çabuk bozuluyor, kalıcı olması için ne yapabilirim? nazdemirell Takip Et Xper 4 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Kaç saat uğraşıp düzleştiriyorum dışarı adım attığımda anında bozuluyor Saçım çabuk bozuluyor, kalıcı olması için ne yapabilirim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
VladDrăculea Takip Et Xper 5 Yaş: 125 , eic 100% +1 yıl Görsel sana ait ise güneş kremini mutlaka her gün kullanmalısın, cildin kanser olmaya daha meyilli ve pigment lekeleri çok çabuk oluşur, unutma sakın 0 2 Yorumla nazdemirell +1 yıl Benim değil Yorumla VladDrăculea +1 yıl hskskakksks peki Yorumla
HsYnJr Takip Et Master Yaş: 37 , eic 54% +1 yıl Dışarı adım atıp geri girerek kaç saat düzleştir daha sonra çık. 0 0 Yorumla
gemiamabatan Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Sprey kullan düzleştirme işlemin bitince. 0 2 Yorumla nazdemirell +1 yıl Saçıma zarar vermek istemiyorum Yorumla gemiamabatan +1 yıl Zarar vermiyor aksine koruma sağlayan temiz içeriklere sahip spreyler de var. Bir araştır derim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Görsel sana ait ise güneş kremini mutlaka her gün kullanmalısın, cildin kanser olmaya daha meyilli ve pigment lekeleri çok çabuk oluşur, unutma sakın
Benim değil
hskskakksks peki
Dışarı adım atıp geri girerek kaç saat düzleştir daha sonra çık.
Sprey kullan düzleştirme işlemin bitince.
Saçıma zarar vermek istemiyorum
Zarar vermiyor aksine koruma sağlayan temiz içeriklere sahip spreyler de var. Bir araştır derim
İnce telli ondan
İnce telli çünkü.