Kendi rengim kumral

Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bir insana en iyi kendi rengi yakışır. Ama siyah yakışıp yakismayacagini anlamamız için gün ışığında beyaz renk duvarda beyaz ya da siyah ustle bir fotoğraf çekmen lazım. Makyaj ve filtre olmadan
Cevap
51Cevap
ten rengin fotoğraftaki gibi açıksa yakışır bence, genelde saçını siyah boyatanlar kısa kestiriyor ama ben uzun tercih ederim, bence sanada uzun gider
Yaaa yüzün çok tatlı siyahta çok hoş durur gözlerin patlar ama sarı daha da yakışır 💓
sen diyince baktım yine fotoğrafa yüz yapısı cidden sarıya uygun ama sarı saç yapıncada lens takmak gerekir bence gözün renkli değilse , ela da olur ama sarı saça koyu kahve gitmez bence
İyi anlarım boyadan kime ne yakışır diye, evet açık tenlisin ama siyah senin rengin değil yakışmaz sana bence şu an ki renk baya iyi 💜
Kesinlikle. Sarı da, kızıl da, siyah da yakışır. Beyaz tenlisin çünkü.
L'Oreal in sprey boyası var. Siyah rengini alıp deneyebilirsin. Yıkayınca geçiyor zaten
kendi fotografını atsan belki yardım edebilirdik ama bu kızın fotosu ne alaka?
Mevcut fotoda da bir güzellik yok zaten. Makyaj yapmış ruj sürmüş dudaklar dışarı fırlamış. Küçük bir kız hepsi bu.
Bence yakışmaz. Sert gösterir. Bu halin daha iyi.
Aslında değişiklik olsun diye evet dedim. Çok da yakışmaz sanki. Dene bir istersen.
faceappte sac rengi degisme filtresi var ordan yap bak
Bence böylesi çok güzel çok siyah olduğu zaman fazla belli eder.
Böyle daha iyi hatta biraz daha açabilirsin saç rengini.
yüzünde 40 kilo makyaj onu sil öyle fotoraf at
Dün soran senmiydin acaba, siyah ve küt yakışır bence
Böyle daha iyi gibi siyah yüzünü sert biri gibi gosterir
O ne öyle ahırdan çıkmış gibi öyle saç mi olur inek dışkısı ile mi banyo yapıyorsun midem kalktı sana
tamam gizli üye 😨
3 numara düşündün mü yüz tipine yakışabilir aslında
Yakışır diyorsanız yakışır. Yani şöyle söyliyeyim önce sizin kendinize nasıl baktığınız önemli başkalarının değil.. Selamlar 🙂
Yüzünuzde ki güzelliği siyah saç sizi bir adım öne cikarir
Hayır siyah saç sert güzelliği olan kadınlara yakışır senin tatlı güzelliğin var böylesi ideal bence
Siyah saç seni çok çekici gösterir bence siyah tam senin rengin
En İyi Cevap