Evet hepsini kullanman lazım sonradan kullanılmıyor sen tamamen hepsini yap sonrasında fazlasını atarsın zaten atıcaksın cünki diğer türlü kıvam tutturman zor olur
Saçını daha önce boyadınmı saçında boya var mı boya var ise ilk boyalı olan yerden başlaman gerek eğer daha önce boyamadıysan saç dibinden başlamalısın en az 30 dakika bekliceksin Max 45 dakika boyanın girme zamani degiskenlik gösteriyor doğal boyalar daha geç giriyor diyebilirim
Ya tüp var işte iiçinde boya var gözünle üçe böl 3 te birini sık sonra oksidan var sıvı olan onuda gözünle üçe böl üçte birini koy karıstır iyice homojen olana kadar birbirine gecene kadar seninki farklımı mesela boya tüpte değilmi hani krem tüpleri gibi oksidan tozmu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Oksidan kaç volüm
20. Bir de boyayı açınca hepsini kullanmam mı lazım? Çünkü saçım 3 numara hepsine gerek yok
Evet hepsini kullanman lazım sonradan kullanılmıyor sen tamamen hepsini yap sonrasında fazlasını atarsın zaten atıcaksın cünki diğer türlü kıvam tutturman zor olur
Saçını daha önce boyadınmı saçında boya var mı boya var ise ilk boyalı olan yerden başlaman gerek eğer daha önce boyamadıysan saç dibinden başlamalısın en az 30 dakika bekliceksin Max 45 dakika boyanın girme zamani degiskenlik gösteriyor doğal boyalar daha geç giriyor diyebilirim
Boya var da geçmiştir. Açıcı da var
Bence öyle dediğim gibi yap garanti olsun ayarlamaya calışma hiç
Evet ama boyanın sadece %30’unu kullanırım geri kalanı çöpe gidecek :(
Zaten gidicek sonradan kullanamassın
ya da istersen 3 te birini kullan ikisindende geri kalanı sakla ama paketin acık kısmını cakmakla yak hava almasın yeni gibi kalır belkide
Ama kapaklı dimi o boya ağzını sıkıca kapat belki bişe olmaz
Ağız kısmına alimnyum folyo tık
Nasıl hazırlanıyor peki onu da bir türlü anlamadım
Ya tüp var işte iiçinde boya var gözünle üçe böl 3 te birini sık sonra oksidan var sıvı olan onuda gözünle üçe böl üçte birini koy karıstır iyice homojen olana kadar birbirine gecene kadar seninki farklımı mesela boya tüpte değilmi hani krem tüpleri gibi oksidan tozmu
Green Threpy markası
Tamam işte boyası tüpte oksidanı sıvı olan
Hepsini koyayim diyorsun yani doğru mu hem kremi hem oksidanı
Hayır ucte birini koy gerisini ayır diyorum
Bir ay sonra boya akınca devamınıda ozaman kullanırsın
3’te 1’ini nasıl ayarlayacağım kıvamı tutmazsa ne olacak 😂
3 te birini ayarlamanın nesi zor Allah aşkıma 🤣
Ozaman hepsini yap çöpe at kalanı diyorum ziyan mı olsun diyorsun sana göre bir çözüm bulamıyorum ben çözüm tükendi bende ne yaparsan yap 🤣
Başka kolay yapılan 7,0 kumral boya önerir misin
Ya elindekini yapsana işte ne ugrasıcaksın almaya
Bekle dur mg lerine bakiyimde sana tam ölcü vereyim öyle yap bari
Boyayı hemen mi yapıcaksın
Yapıcağın zaman Dm den yaz bana yardımcı olucam sana
hasanntopuz instagramdan ekler misin yazamıyorum buradan
Tamam
Takip attım
İnstaya bak
klavuzu yokmu
Var da detaylı yazmıyor