Saç Bakım Afrika örgüsü güzel mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Yaptırmak istiyorum sizce güzel mi yaptırayım mı pişman mı olurum Afrika örgüsü güzel mi? Cevapla Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Saç Bakım konusunda 4,4b cevap paylaştı. Evet çok güzel gadası 0 1 Yorumla Soran +1 yıl De mi gadası Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 10,9b cevap paylaştı. bence güzel görünüyor 1 0 Yorumla
sörfurkan Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl "ben bir mikropum" demenin başka bir yolu 0 0 Yorumla
zzzaaafffeeerrr Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Örgüyü bilmem de hatunun teni süper bitiyorum esmer bronz tenli hatunlara 0 0 Yorumla
delibile1 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Yapılışı beş altı saaat sürüyor insan çok sıkılıyor 0 0 Yorumla
arealtime Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Güzel bence. En karakteristik saç modeli. Çok karizmatik duruyor 0 0 Yorumla
seymabasu1 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Hiç beğenmiyorum titizlik açısından ıy 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Anladık Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Saç Bakım konusunda 435 cevap paylaştı. Bu çok tatlı oluyor ya seviyorum ben 0 0 Yorumla
anonimbirflankes Takip Et Xper 6 Yaş: 21 +1 yıl Değil görünce midem bulanıyor nedense 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla
Busekya1905 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Hiç beğenmiyorum 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla
back_to_back Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Böyle sık olmayan kısa kesimleri seviyorum ben 0 0 Yorumla
Bandikut Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Bence iyi durmuyo 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla Bandikut +1 yıl Beğenmiyorum ben Yorumla
Biskiletci31 Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl Ben sevmiyorum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neyini Biskiletci31 +1 yıl Böyle olmasını bana tiksinc geliyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Evet çok güzel gadası
De mi gadası
bence güzel görünüyor
"ben bir mikropum" demenin başka bir yolu
Örgüyü bilmem de hatunun teni süper bitiyorum esmer bronz tenli hatunlara
Yapılışı beş altı saaat sürüyor insan çok sıkılıyor
Güzel bence. En karakteristik saç modeli. Çok karizmatik duruyor
Hiç beğenmiyorum titizlik açısından ıy
Anladık