saçımın aralarını koyultmak istiyorum sadece şu an böyle maalesef çok kötü dyruyo

Bu saçın aralarındaki renk gibi boyatmak istiyorum herhangi bir kuaför ne kadar ister acaba

saçımın aralarını koyultmak istiyorum sadece şu an böyle maalesef çok kötü dyruyo

Bu saçın aralarındaki renk gibi boyatmak istiyorum herhangi bir kuaför ne kadar ister acaba

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Saçlarına aklar düşmüş başına kar yağmış gibi
Evet maalesef öyle oldu kuaför fazla açtı rengi
Şimdi cevap verirmisin alttaki renge boyatmak istiyorum ne kadar turar
Nerde yasiyosun ki semte şehire göre değişir çünkü
İzmir bilinmeyen bi yerde yaptıricam sadece aralardaki o garip rengi su renge çevirsin
250 tutsun hadi en fazlaaa
Peki napıcak o beyaz gibi rengi akıtıp bu rengi vururmu aralara saç açıldı bu arada zaten üstünde bu cila var beyaz gri gibimi napti bilmiyorum saçım mahvoldu
Düzgün bir yere git derdini anlat istediğini yapar zaten
Evet öyle sadece maalesef 500 TL verdim buna şimdi çok lüks bı yere gidip bı 500 daha veremem çünkü ailemde muhtemelen kızar umarım uyguna yapar
Pek bilinmedik tanıdık bi yere gidicem o yapar muhtemelen
Böyle gezcegine ver bı 500 daha yapcak bişey var mı
Nasıl veriyim sanırım kafayı yedin sen
Ailem çok kızar hayatta izin vermez 500 daha vermezler yani o para kendimindi ama annem isteme vermem dedi benimde son param oydu ona verdim
Böyle gez o zaman yapcak bişey yoj
Komik değil. Ben düzelttiricem olmadı siyaha boyarim tamamen sadece 100 den yukarı ı veremem tekrar bi araya koyu cila atıcak tekrar 500 lük bişey yok
Burcun ne senin ya koç falan mı
Balık
Abo aboo aboo
Bence iyi duruyor 🤞
Hayır değil inanın
Ne kadar tutar acaba
Bilemiyorum ne kadar tutar ama bana hoş geldi diyebilirim tabi yine de seçim sizin :)
İnanın yaşlı saçı gibi duruyor zaten istedigim renk olmadı ben aşağıdaki renk gibi istiyordum
Boya alıp kendiniz boyasanız ya da bi arkadaşınızdan yardım alsanız
Hiç anlamam beceremem anlayan arkadaşımda yok zaten aralara ince paket attı kuaför sıkıntı yani
O zaman tekrar bi gitmeniz lazım geçen ki ne kadar aldıysa benzer rakamlar alır bence çok oynamaz
500 TL verdim ve Mahalle kuaförü gerçekten o kadar almaz dimi çünkü saç açıldı zaten bu sadece koyu bi cila yapıcak acilmicak tekrar zaten bu baya açtı
İyi biyere git bi sefer para ver istersen
Yok çok veremem tekrar başka bi kuaför var oda mahalle kuaförü ama biraz uzakta daha önce boyatmistim saçımı ona gidicem
Bi bak baştan sor o halde numarası varsa ara hatta öyle sor ona göre git derim
Teşekkür ederim
Rica ediyorum kolay gelsin