kuaför mağduruyum maalesef saçıma ışıltı gibi bişey yaptırdım ama renk asla içime sinmiyor saçım yıprandigiyla kaldı keşke yıprandıgina degseydi rengi ama onada değmedi nasıl düzelttirebilirim

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer kuaför mağduruyum maalesef saçıma ışıltı gibi bişey yaptırdım ama renk asla içime sinmiyor saçım yıprandigiyla kaldı keşke yıprandıgina degseydi rengi ama onada değmedi nasıl düzelttirebilirim

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bilmiyorum ne yaptınız mahalledeki kuaförlere mi gittin şimdi onlara da laf atmak istemiyorum Mesela bizim buradaki kuaförleri çok beğenmiyorum açıkçası İstanbul'da yaşıyorum ama aynı güngören'de bir tane kuaför var ona gidiyorum hani saçımı hiç boyatmadım tabii ki ama saçımı kestirmeye de mesela o güngören'de başka bir kuaföre gittim çünkü hani bir ara kaşımın orada saçımı kestirmiştim kadın bana yapamayacağını söyleyip arkadaşına yönlendirmişti ben bazı mahalle kuaförlerinin şey olduğunu düşünüyorum Mesela ne bileyim diploma almamışlar gibi
Evet mahalle kuaförü tanıdık biri kasımı falan onda aldırırim hep çıldırmış olmalıyım ki sombre diye gittim yaptırdım asla saçımı boyatmamistim şimdiye kadar oysa
Oysa gösterdim sombre istiyorum kendide tamam olur dedi bildiğin 2 saat bekledi saç acinca
Yaşlı saçı gibi duruyo diyo bazı arkadaşlar burdaki kötü hissediyorum
Ben saçımı şöyle boyattım Hani bir kere bir komşu vardı kızı vardı tabii o zaman Ankara 'daydık o kız boyamıştı saçımı kızıla ama hani şöyle bir şey yapın normal bir renk yapacaksanız eğer kendiniz yapabilirsiniz bence hatta geçenlerde annemin saçı boyandı yani boyadılar yengem boyadı sonra annem o rengi beğenmedi sarı istedi ondan sonra açıcı sürdü yengem ertesi gün de biraz saç dinlendikten sonra biz boyadık Ben boyadım yani gayet de güzel oldu kendiniz yapın bence ne bileyim sormaya da bence böyle olmuyor benim annemin düğününde öyleydi saçı fotoğrafta öyle gösterelim diyor ama hiç böyle sizinki gibi değil tuhaf Durmuş bence siz kendiniz bir açıcı alın markası bence çok önemli değil açıcı açıcıdır sonuçta yanınızda biri olsun arkaları boyamak için açıcı ile açın tabii hemen arkasına boya vurabilirsiniz kuaföre göre ama öyle yapıyor ama saçın toparlanması için bir iki gün açıcı ile gezin ya da ne bileyim çalışıyorsanız izinli olduğunuz gün vardır elbet o günün gecesi açıcı açın ertesi akşama kadar beklesin ondan sonra boyayı vurun çok güzel olur bence siz kendiniz yapın bir kuaföre gidip ona boşa para vermeyin
İnan becerebilsem yaparım ama hiç anlamam bu işlerden annemde benden izinsiz boya alıp boyamaya kalkma sakın diye kızıyor 500 TL verdim ben buna bide düsünün çevremde anlayan biride yok zaten düzelttirebilirim ancak ama nasıl yapıcam bilmiyorum
Söyle biseye çevirtebilirmiyim mümkünmü böyle bişey istiyordum oysaki
Birde saç açıcı ile açıldı açıkçası üstüne cila geçti her ikisindede mavi boyami ne deniliyor onu kullandı kuaför
Bunu dün çektim düzleştirip böyle duruyo bugün headens shoulders ile tekrar yıkadım akmıyor o cila anlamadım gitti
Şöyle ki ben de anlamadığımı söyledim ya ben zaten anlamam hani ama mesela yengem dedi ki asıl dedi bildiğiniz boyayı süreceksiniz hani ne bileyim anneniz yardım ne bileyim 500 lira da bence bir saç için çok çünkü Mesela biz bir tane nerede Ankara 'da bir Gazi gıda diye bir yerden aldık açıyı da hani uygun fiyatını aldık böyle küçük açıcıydı çok büyük değildi iki tane aldık annemin saçı da böyle omzunun aşağısında ama birazcık seyrek saç var iki tane böyle küçük küçük aldık kaçtı 15 TL falandı herhalde 2 tanesi 30 etti boyayı da kaç paraya aldık hatırlama ama hani o boya da güzel bir Hani ben saçımı da o boyayla boyamıştık ama hani zaten tek yapacağın şey normal sadece üst yani üst kısımlardan başlayacaksınız direk çalacaksınız boyayı saçınıza ondan sonra böyle parça parça ayırıp açıcılar şey yapın ya da ne bileyim hiç mi mesela başını kapalı bir insan var mı etrafınızda tesettürlü öyle biri varsa mesela ailenizden falan söyleyin Hani onun böyle bir yerine deneyin o çocuğu ondan sonra boyayı vurun Hani bakın aa bunda oluyor Hani siz de becerebilirsiniz o yüzden ne bileyim saçı açıklarım Mesela ben böyle boyamasını direkt şey bilmiyorum çok düşünmüyorum kendi saçımı bile düşünüyorum ki kuaförde açıcıyla açtırayım tabii biraz uzaması lazım ondan sonra kendim geçici boyalara vururum saçıma öyle birinde deneyip yaptım ne bileyim 500 lira da bence çok yani genel olarak günümüz şartlarına bakarak evet ama yani kendin yapsan daha uyguna denk geliyor 150 anca harcamışızdır yani anneme toplamda
o kuaför nerde söyle de gitmeyelim mahvetmiş güzelim saçı beyazlamış gibi duruyor
Maalesef tek istediğim kahve ışıltıydi araya yalnis anlamış olmalili gitmiş dibi kahveye açmış kendi rengim daha koyuydu aralarada bu neğdüğü belirsiz rengi attı işte kaç kez yıkadım çıkmıyorda cila deliricem
olabilir böyle seyler arada
Olabilirmi saçım nine saçı gibi duruyor
Sence iyimi bu olabilir diye geçiştirilicek bişeymi yani