saçlarım acayip kuru, o yüzden bi saç bakım bişeysi almaya karar verdim. Argan yağı faydalıymış. Fakat argan yağı Fas ta üretiliyor ve Türkiye'de satılanların doğal olduğunu sanmıyorum, güveneceğim bi marka da bulamadım, bulmak da istemiyorum varsa da çok pahalıdır zaten diyip konuyu kapatayım hemen. Bi de evde kafama zeytinyağı vesaire dökme taraftarı olmadığımı da baştan söyliyim.
O yüzden başka türlü bi arayışa girdim. G*tü sağlamak almak açısından 'bilindik' markalardan içinde argan yağı da bulunduran bi saç serumu gibi bi şey alıyım diyorum. Baktım bir iki, Pantene argan yağlı bi saç serumu varmış. Benim saçlarım çok kısa değil, ama uzun da değil, işte kısanın biraz daha uzunu, klasik erkek saçı işte mk... Bu ürün saçın ortasından ucuna kadar uygulanıyomuş, benim saçın ortasıyla ucu arasında pek de bi mesafe yok ama bilemiyorum. şimdi bu ürünü erkekler de kullanabiliyo mu ya da şu kardeşinizie bi tavsiye verin ne kullanabilirim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
hindistan cevizi yağı kullanmayı dene ben öyle yapıyorum 🙃
güzel fikir
Saçı nemlendiriyor saç diplerine de uygulayabilirsin kuru saçlara baya iyi geliyir
geliyor* yazamadım sinir oldum ahajbzidnsk
kokusu nasıl acaba, bi de ne zaman kullanıyoruz, mesela duştan çıkınca saçımı havluyla biraz kuruttuktan sonra o yağı sürsem sonra fönleyip kaldırsam olur mu ki
kokusu güzel saçlara uygulayıp 2 saat bekletip durulaman gerekiyor diplerine eğer saçlarına çok güvenmiyorsan yapmanı önermiyorum dökülme yapıyor biraz. benim saçlarım sık ve çok gür o yüzden herhangi bi sorunla karşılaşmadım
ben onunla uğraşabilir miyim bilmiyorum da kdskldsl 2 saat fazla gibi ya bu arada, bence en fazla 45 dk yeterlidir, araştırdım da biraz, tabi sen bilirsin yine de
eğer hakiki hindistan cevizi yağı kullanacaksan 2 saat fazla değil ama muadil saç maskesi tarzı ürünleri bilemiyorum