Erkekler kadın kuaförlüğü yapıyor.
Peki kadınlar erkek berberi olabilir mi?
Yine bir olmalı mı, olmamalı mı? sorusu😀

Erkekler kadın kuaförlüğü yapıyor.
Peki kadınlar erkek berberi olabilir mi?
Yine bir olmalı mı, olmamalı mı? sorusu😀
Saç olabilir de sakal tehlikeli. Kocaları ile kavga ederler evde. Sinirlerini tıraş olan erkeklerden çıkarırlar. Tıraşın adı sinek kaydı değil jilet kaydı olur 😂
Kadınlar daha profesyoneldir iş konusunda. Eve iş getirmeyi sevmedikleri gibi işe de evdeki sorunları götürmezler.
Ben hiç sanmıyorum çünkü kadınlar arasında çalıştım yıllarca ve iş yerinde tüm iş arkadaşı hemcinslerinin özel hatalarını dinliyordum. Birisinin kocası işten atılmış, birisine sürekli görücü geliyor ama kalbi atmıyornuş , birisinin eşi polis ama kaynanası ile tartışıyormuş sürekli 😂 hiç de senin dediğin gibi değil yani hele ki bayan kuaförde ev hayatınız ile ilgili gıybetin dibine vuruyorsunuz iş yerinde 😂😂😂
Olur
Neden olmasın
Güzel bir hikayen varsa seni kimse satın alamaz
Çocuk gelinlerin bedellerin kadına yönelik şiddet ve kötü muamele olaylarının arttığı bir coğrafyada ülkede ayakta duran mücadele eden kadınlara bin selam olsun
Kaldığı o kadınlara destek olan o süreçte bulunan
Mesala Nilüfer Karabulut un Ozgecan Aslanın ve onun gibi bir çok kadının mezarını ailesini ziyaret edip onlara destek olmaya çalışan bir insanım
Duygu Asenanin dediği gibi Kadının adı yok
Ama var onlar her yerdeler
Asimiz ekmeğimiz alinterimiz yoldaşımız anamız bacımız eşimiz olmaya devam ediyor olacaklar
Bizde onlara saygı duymaya devam ediyor olacağız
Tüm yobaz zihniyete karsi
Teşekkürler sagolun onure ettiniz beni
Bi defa kadın berbere ağda falan yaptırmıştım beni iyice silkeledi sesimi bile çıkarmadım 🤦🏻♂️ erkelerden daha güzel yapıyorlar bence olmalı ✌🏻
Kadınlar her işi erkeklerden güzel yapar😏
@firu_zen bende kadınların bi çok şeyi daha iyi yaptığını düşünüyorum 🤨
İlk defa hemfikiriz.
Cevap
14Cevap
Bilemedim 😅 sinirli anında keser herhalde erkekleri
İş kazası tamamen 😅
bi zahmet olmasın yanii bir de bunu kıskanmayalım ya 😀
Ahaha 🤣
Var kafamda güzel projeler😄
erkek berberi mi olacak nedir plan 😂
Ahaha 🤣🤣
olmamalı. benim kadın berberim olsa evdeki yer bitirir beni. kestiği saçı bile kıskanırsınız sizler :D
Kimseye bulunmaz hint kumaşı izlenimi vermemek lazım. Yamuk yapanın kıçına tekmeyi sağlam koyacaksın ki herkese ibret olsun. Kimsenin de kimseyi kıskanmasına gerek kalmaz o zaman.
işte bu netlik. tebrikler
Teşekkürler 😄
Ben yapan var diye biliyorum ama nere de onu bilmiyorum.
Olurda abiler bizim kolumuza değdiriyorlardı artık boşlukta hissedeceğiz o zaman kendimizi
Örneği var Antalya'da hemde Rus
Yurt dışında çok var biliyorum.
Yani kadından erkek berberi olursa belli bir zaman sonra o dükkanda işler patlar düşün dükkanın karı acayip olur o bölgede başka hiçbir dükkana giden olmaz tabii sonunda birinden biri kadını götürür orası ayrı bir şey
O niyetle gidilirse tabiki.
Başka bir niyet aklına geliyor mu erkek deyince 😆
İvet olabilir
Olabiliyor daha çok iş yapıyorlar😅
Olmaz olursa da iyi olmaz :)))
Olur da Türkiye’de olmamalı bence
Olmuş oluyormuş
Olabilir de sıkıntı baba..
Olur hele birde berber taytlı gömlekli traş yaparsa ooooo
Olsa iyi olurdu
Bence güzel olur
kadından erkek berberi sadece dandik kore kliplerınde görmüştüm
Genç kızların büyük çoğunluğu o dandik dediğin şarkı ve şarkıcılar için canını verecek raddede.
Olur gördüm
Gayet güzel olur
Tabii ki olur
Var zaten 🤣
Var ben de biliyorum. Görsel gerçek zaten. Ama işlerini rahatça yapabiliyorlar mı, kaç tane var mesela?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?