Saç Bakım Bu renk bebek sarısına çevrilir mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Çevrilirmi yaptırdım iki gün önce ama baya küllendirdi rengi beyaz gri gibi sevemedim bebek sarısına düzeltmesini istesem düzeltebilirmi Bu renk bebek sarısına çevrilir mi? Cevapla Bebek Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
disneyprincess Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 88% +1 yıl Artık hiç açıcı kullanmadan marketten dore yansımalar içeren bir sarı boya al ve evde kendin boya. Ama boyayı çok uzun süre tutma yine de, iyice kırılmasın saçların 0 0 Yorumla
_LightOfTheSeven_ Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl yanmış o saç 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Açtırdım evet yıprandı ama renk konusunda yardımcı olur musun lütfen bebek sarısına çevrilirmi Yorumla _LightOfTheSeven_ +1 yıl hayır Yorumla Soran +1 yıl Neden peki Yorumla Soran +1 yıl Bebek sarisi cila atmasını istesem olmazmi Yorumla _LightOfTheSeven_ +1 yıl golluma dönersin, kalan saçlar da gider Yorumla Soran +1 yıl Napılır peki sence Yorumla Soran +1 yıl Bu arada ombre şeklinde işlem uygulandı Yorumla Soran +1 yıl Dipler kendi rengimde Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Artık hiç açıcı kullanmadan marketten dore yansımalar içeren bir sarı boya al ve evde kendin boya. Ama boyayı çok uzun süre tutma yine de, iyice kırılmasın saçların
yanmış o saç
Açtırdım evet yıprandı ama renk konusunda yardımcı olur musun lütfen bebek sarısına çevrilirmi
hayır
Neden peki
Bebek sarisi cila atmasını istesem olmazmi
golluma dönersin, kalan saçlar da gider
Napılır peki sence
Bu arada ombre şeklinde işlem uygulandı
Dipler kendi rengimde
Cevrilmez
Sebep