Beni neden engelledin ne oluyor anlamıyorum ne oldu işe bunu bana açıklaman gerek uğur ben şimdi bana bunu açıklamak için burdan değil diğer konuştuğumuz yerden yaz lütfen ne yaptım ben sana tatlılık
Molekülyer ömürlük düzleşme işlemi yaptırdım. Duştan sonra kurutma fönüyle kurutuyorum, aynı saç uclarına kadar dümdüz ütülenmiş gibi oluyor. Her kuaförde yapılmıyor ama özel bir işlem.
Mutlaka yaptır. Herkese öneriyorum. Resmen ütü yapmaktan kurtuldum. Üstelik özel şampuan kullanmakta gerekmiyor. İstediğin şampuanla yıkayabiliyorsun. Küçük çocuklara bile uygulanabiliyor ciddi kimyasal içermediği için. Kabarmaya, bakımsız görünümlü saça son😊
Ben teşekkür ederim canım. Yaptırırken en iyi ustaya yaptırmaya dikkat et sadece. Bir de saçının boyalı boyasız olduğunu önceden söylemen gerekiyor. Eğerki saçınl kestirmek niyetin varsa, önceden kes, sonra yaptır. Çünkü saç ne kadar uzun, ne kadar kalınsa, o kadar fiyat yükseliyor. Her duştan sonra tek yapman gereken şey mutlaka kurutma fönüyle kurutman. Bir de ilk işlem yaptırdıktan sonra aynı gün yıkamaman gerek. Saçını şampuanla yıkayacağın zamana kadar da saçında iz kalmaması için dikkat et. Ben uzanırken bile hep saçımı kenara aldım iz kalmasın diye. 2 gün de yıkamadım. Hepsi bu kadar😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hayır kullanmadım
Hayır kullanmadım.
Ama sen kullandiysan önerir misin peki
Beni neden engelledin ne oluyor anlamıyorum ne oldu işe bunu bana açıklaman gerek uğur ben şimdi bana bunu açıklamak için burdan değil diğer konuştuğumuz yerden yaz lütfen ne yaptım ben sana tatlılık
Neden engelledin yazamıyorum bunu açıkla lütfen
Cevap verir misin
Seen kimsin paedonda ben böylee birisini tanımıyorum
Nasıl tanımıyorsun
Konuştuğun kaç kişi vardı
Ugur-ugur diye kaç kişiyle konuşuyorsun sen
@Ugur-ugur profil adım sana ulaşmak için açtım bunu
Bu hesabı sana ulaşmak için açtım asıl hesap konuştuğumuz yer @Ugur-ugur
Beni niye engelledin açıkla bunu
Yazsana
Cevap versen artık kaçma ne oluyor söyle bileyim tamam diyeyim
Bana bir şey demelisin bundan dolayı böyle oldu de bir şey deki bende tamam haklısın doğrusun diyeyim
Sana diyorum sana açıklama yap başka bir şey de istemiyorum senden
@nisagülaslan
Nerdesin sen yaz artık
Ben sana ne yaptım da böyle yapıyorsun
Bir kaç bir şey söyle
kullanmadım. Kabarma sorunu bende de vardı. Saç uçlarımda resmen süpürge gibiydi. Kökten hallettim neyseki
Ne yaptın?
Kestinmi yoksa😅
Molekülyer ömürlük düzleşme işlemi yaptırdım. Duştan sonra kurutma fönüyle kurutuyorum, aynı saç uclarına kadar dümdüz ütülenmiş gibi oluyor. Her kuaförde yapılmıyor ama özel bir işlem.
Hm iyiymiş bende yaptırmak istiyorum yaa
Mutlaka yaptır. Herkese öneriyorum. Resmen ütü yapmaktan kurtuldum. Üstelik özel şampuan kullanmakta gerekmiyor. İstediğin şampuanla yıkayabiliyorsun. Küçük çocuklara bile uygulanabiliyor ciddi kimyasal içermediği için. Kabarmaya, bakımsız görünümlü saça son😊
Yaa baya iyi çok teşekkür ederim 🙏♥️
Ben teşekkür ederim canım. Yaptırırken en iyi ustaya yaptırmaya dikkat et sadece. Bir de saçının boyalı boyasız olduğunu önceden söylemen gerekiyor. Eğerki saçınl kestirmek niyetin varsa, önceden kes, sonra yaptır. Çünkü saç ne kadar uzun, ne kadar kalınsa, o kadar fiyat yükseliyor. Her duştan sonra tek yapman gereken şey mutlaka kurutma fönüyle kurutman. Bir de ilk işlem yaptırdıktan sonra aynı gün yıkamaman gerek. Saçını şampuanla yıkayacağın zamana kadar da saçında iz kalmaması için dikkat et. Ben uzanırken bile hep saçımı kenara aldım iz kalmasın diye. 2 gün de yıkamadım. Hepsi bu kadar😊
Anladım bunlara dikkat ederim saclarımda hiç boya yok saçlarım sarı kurutmayı hiç sevmem ama yapcak bişey yok artık bende teşekkür ederim🙏♥️
Bende kurutmayı hiç sevmem. Zaten saçları kabaran hiç bir kız kurutmayı sevmez😀
Ben boya sanmıştım. MaşaAllah diyorum😊
Yok boya değil 😅 kendi saçım ama nedense çok kabarıyo bende sinir oluyorum bütün kızlar olarak sevmiyoruz😅
Aşkom urban keratini kullanıyorum memnunum ama shopu azalt aşkom çok belli oluyor