Sarı
Bakır
Kumral
Siyah
Kızıl
Kahve
Karamel
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben eskiden kizildim. Çok yakistiriyorlardi da beyazda kızıl asiri "ben burdayim" diyor. Şimdi normal saç rengimi kullaniyorum. Ama bence benim gibi beyazlara bakır tonlar ya da Küllü kahveler muazzam iyi olur.
Evet ya kızıl dikkat çekiyor bayağı ama bana küllü renkler pek yakışmıyor neden bilmiyorum hep hasta gibi duruyorum o yüzden sarıyı değiştirmek istiyorum ilk önce karamel bakir arası düşündüm
O zaman senin ten rengin soğuk. Öyle bisey de varmış. Beyazlari sıcak ve soğuk diye ayiriyorlar. Karamel deneyebilirsin ben de denemistim ama iyi bir kuaforde yaptır benim kuaforum camasir suyuna batirilmis bir renk gibi yapmisti. Bakır da iddali. Kahve tonlarini düşündün mü hiç
Kahve tonları yapınca depresyona giriyorum istemsizce yaşadığım yerde çok iyi bir kuaföre gitmiştim doğal saç rengimi yapacağını söylemişti (açık kumraldı) birden koyu Türk kahvesi rengi yaptı kızıllı gibi ondan sonra saçımı platin yaparken bile kendim yaptım sadece dip boyaya gidiyordum başka kuaföre kendim deneyeceğim karamel tonlarını umarım güzel olur 🙃
Hmm ilginç 😂 sen hangi renkte iyi hissediyorsan onu yap kuzum❤❤😘
Teşekkür ederimmmm🤍🤍🤍🤍🥰
Rica ederim❤
Cevap
22Cevap
Sarı renk yakışıyor bence.
Kahve rengi veya kumral. Uyum istiyorsan tabi.
Beyaz ten genelde tüm sac renklerini taşır. Çok soğuk gri dışında.
Ben kendime en cok kizil yakistiriyom hepsini denedim
En güzeli ya kendine yakıştırmak❤️
Gece mavisi
Koyu kızıl
Bakır
Böğürtlen siyahı
Sarı
Saçım şu an sarı ama değiştirmek istiyorum, böğürtlen siyahı nasıl kızıl yansımalı siyah mı?
Gece mavisi gibi düşün daha koyu siyahtan daha parlak koyu bir şey
Ama ben gece mavisi ile karıştırdım net rengi tam bilemiyorum
Anladımm teşekkür ederimmm
Çok güzel renkler ama sarıdan yapacağım için emin olamıyorum pişman olursam açılmaz tekrar:(
Şöyle söyliyeyim koyu kumralım ben saçımın aralarında sarı vardı ön kısımlar. Ben pişman değilim. Saçınızın şekli de önemli keratini vs yapınca koyu renkler hoş olur güzel durur. Sarılığa çok alışıksanız yavaş yavaş koyuya geçebilirsiniz ama risk almadanda olmaz yani🙃
İlk zamanlar hep akacakmış siyah yapsam gri falan olacakmış sanırım o yüzden keratini renk oturunca düşündüm
Siyah saçlı beyaz tenli kız>>>>>diğer tüm renk kombinasyonuna sahip kızlar
Cidden ya
Herkes kızıl demiş de kızıl saç her insana yakışmaz ama beyaz ten siyah saç offf inanılmaz çekici geliyor bana hele ki saçları biraz kütse
Bana da ya Merve boluğur tarzı çok iyi ama bronzlaşınca çok esmer durur diye korkuyorum
Bronzlaşmaya başlayınca da kahveringi tonlarına yakın boyat o da güzel ama bu sefer de saçların uzun olmalı onu da kaynakla halledersin
Seçkin süngüç müyüm aman Allahım şu güzel tüyolarıma bakar mısın 😅
Kahverengi hiç sevmiyorum ya
Şey o kim 🤔
Ünlü bir kuaför
Kahverenginin tonları vardır köyü kahve rengi siyaha yakın olur ama tam siyah da değil
Ben yeni şarap kızılı yaptım biraz turuncuya döndü çok iyi duruyo
Alt rengim sarı diye aşırı açık olur bende ya
Koyu kızıl tonları bu dediğim bak istersen
Kumral sac beyaz tenli insanları daha şık ve zarif gösterir
Kızıl ve turuncu arası renk güzel oluyor
Çok dikkat çekici oluyor ya
Esmer tene hepsi yakışır
Saçmalamayın hiçbir esmere bakır olmaz bence
Esmerin ayrı bir çekiciliği oluyor her şey gidiyor
Her şey olmuyor bence her tene olduğu gibi ama gerçekten hoş esmer kadınlar da
Düşüncene saygı duyuyorum benim güzellik anlayışıma göre ilk sırada bronz ten geliyor belkide o yüzden herşeyi yakıştırıyorum esmerlere
Kumral renk..
Bence kumral saç rengi ya da esmer
Ben Kızılı ve bakırı çok yakıştırıyorum…
Sarı yaşı büyütüyor.. kızıl diyorum
kızıl saça bitiyorum <3
Net siyahhh, ağzımın suyu aktı düşününce
kızıl mı bence sarı
siyah ya aşırıı kusursuz duruyor
Kızılda çok güzel yakışıyor
Sarı veya kızıl bayılıyorum
Siyah beyaz uyumu
Size aşırı yakışmış 🧿🧿
Rica ederimmm💗🧿💗
Tabiki kumral
Kızıl veya siyah