Yine saclar yine ben yine baksam bul bir neden?

Oncelikle selam arkadaşlar size bütün detaylarıyla sacimla ilgili herşeyi anlatıcağım saatin 6 sında yazıyorum siz düşünün nasıl artık psikolojim bozulduysa neyse uzatmıyım şimdi en baştan basliyorum benin sacım 1 buçuk yıldır dökülüyor ve baya bir seyrelme var kellik yok Allah'a şükür en azından ben öyle görüyorum yeni saç telide cikmiyor uzamıyorda saç (çıldırcam) alta bir yerlere resmini koyarım neyse (dermotoloji moduna geçiyorum)1. sebep dökülme nedeni düzleştirici veya masa olabilir çünkü sürekli düzleştirdim masa yaptım (oda hemen hemen bir buçuk yıldır duzlestiriyorum hatta saçımın birazı yanmış) bu arada saçım hem kökünden hem koparak dökülüyor ark nasıl bir saçsa neyse 2. sebep vitaminsizlik olabilir daha geçen ay B12 çinko demir falan baktırdım d vitamini e vitamini baktırmadım sonra baktircam orada sıkıntı yok 3. sebep hormonlarımla alakalı bu biraz uzun şimdi ben doktora gitmiştim bende hemen hemen yine 1 buçuk 1 yıldır regl olamıyorum çok büyük bir düzensizlik var doktkra gittim ozamanda regl olmuştum 3. günü falandı ultrasona baktı sıkıntı yok dedi ozamanda saçım dökülüyor neyse idrar kan testi istedi bir şey çıkmadı adet söktürücü verdi bir iki kere kullandım sadece sonra kesince olmadım neyse bundan dolayı olabilirmi bilmiyom yani saçımı dökecek birden fazla şey var saçlarımin uçları falan kuru kendide kuru baya kökleri acıyor sinirim bozuldu gelin birde burada anlatım dedim internete olabildince araştırıyorum ama guvenemiyomda daha saçımın hangi tip dokuldunu bile bilmiyorum öyle işte bıktım usandım şeytan diyo sıfıra vur ama bir yandada uzluyom ne ediyim şimdi ben ne yapimm ne edecem bu saclarla resmen benden intikam alıyor 1 yıldır şimdiden buraya kadar okuyan kardeslerimden Allah razı olsun beni dinlediniz için teşekürler önerilerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum (fotoları ekleyemedin 2xp de ekleniyomus buda benim şansım)
Yine saclar yine ben yine baksam bul bir neden?