Saç Bakım Kimse saçımın doğal olduğuna inanmıyor. Boyalı gibi mi duruyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Kimseye doğal saç rengim olduğuna inandiramiyorum boya gibi mi duruyor cidden Kimse saçımın doğal olduğuna inanmıyor. Boyalı gibi mi duruyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Üyelerden1Üyecan Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Wow Khalesi gibi duruyorsun. Muhteşem dolgun saçlar 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Oo sevdim bunu sağol 🩷 Yorumla
u lotus-patra Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Saç makyaj işlerinden çok anlamam ama saç açıcı kullanılmış bir saç olsa bu kadar sağlıklı durmazdı.Çok sağlıklı saçların var maşallah.Doğal olduğu sağlıklı duruşundan belli. 0 0 Yorumla
mhgkshn Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Buradan bakınca normal duruyor ama kimseyi inandırmak zorunda değilsin 0 0 Yorumla
di00ib Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Ters ışık değerlendirme doğru olmayabilir ama güzel gibi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Disarda herkes ticari taksi gibi sarı gezdiginden orjinalini ayirt edemez oldu millet 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ama onların gerçekten boya olduğu belli oluyor ya diplerinden falan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben pek anlamıyorum ki boyke şeylerden ama inan kimseyi inandırmak zorunda değilsin ayrica saclarinin rengi guzel gerçekten Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler haklısın zaten ama çok söylediği için sinirim bozuldu biraz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ozellikle öyle insanlarin görüşünü umursama bence sen sordukca herkes elestiriyor iyi ya da kotu kendine bakmadan Yorumla
BoğaçToprak Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Bildiğin altın sarısı bu :) 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Güneş yüzünden normalde daha soluk Yorumla BoğaçToprak +1 yıl Keşke biraz daha soğuk tonda boyatsaydın :) Yorumla Soran +1 yıl Boya değil ya Yorumla BoğaçToprak +1 yıl Açıklama kısmını okumamışım🤭 Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Saç Bakım konusunda 301 cevap paylaştı. Yoo doğal duruyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Wow Khalesi gibi duruyorsun. Muhteşem dolgun saçlar
Oo sevdim bunu sağol 🩷
Saç makyaj işlerinden çok anlamam ama saç açıcı kullanılmış bir saç olsa bu kadar sağlıklı durmazdı.
Çok sağlıklı saçların var maşallah.
Doğal olduğu sağlıklı duruşundan belli.
Buradan bakınca normal duruyor ama kimseyi inandırmak zorunda değilsin
Ters ışık değerlendirme doğru olmayabilir ama güzel gibi
Disarda herkes ticari taksi gibi sarı gezdiginden orjinalini ayirt edemez oldu millet
Ama onların gerçekten boya olduğu belli oluyor ya diplerinden falan
Ben pek anlamıyorum ki boyke şeylerden ama inan kimseyi inandırmak zorunda değilsin ayrica saclarinin rengi guzel gerçekten
Teşekkürler haklısın zaten ama çok söylediği için sinirim bozuldu biraz
Ozellikle öyle insanlarin görüşünü umursama bence sen sordukca herkes elestiriyor iyi ya da kotu kendine bakmadan
Bildiğin altın sarısı bu :)
Güneş yüzünden normalde daha soluk
Keşke biraz daha soğuk tonda boyatsaydın :)
Boya değil ya
Açıklama kısmını okumamışım🤭
Altın sarısı cok güzel
Doğalsa cidden çok güzel rengi
guzelmıs canım
Saclarin baya güzel
Doğal görünüyor
bayagı havalı duruyor :)
duruyor
Duruyor bence
inanmak zor
Yoo doğal duruyor