Saç Bakım Kısa saç şekillendirme? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Saçımı modeldeki gibi kısa kestirdim nasıl şekil verebilirim fön mü düzleştirici mi kolay olur? Kısa saç şekillendirme? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Comagene00 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 100% +1 yıl Bu görseldeki sizseniz hiçbir şey yapmanıza lüzum yok çünkü harika görünüyor, boş verin düzleştiriciyi fönleyin gitsin. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl hayır foto bana ait değil Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Elinden geldiğince az makine kullan. Doğal hali her zaman tercihim benim. Benim saçlarım da bu boyda ve doğal bırakıyorum 0 3 Yorumla Soran +1 yıl uçları hep dışa dönüyor ve kötü gözüküyor ya :( Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bakım kremi kullan ör sonra çok tatlı oluyor Yorumla Soran +1 yıl teşekkür ederim 🌸 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Saç Bakım konusunda 4,7b cevap paylaştı. Saç köpügü kullan 0 0 Yorumla
bubanayapılırmıbe Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 98% +1 yıl saç köpüğü 0 2 Yorumla Soran +1 yıl hangi marka Yorumla bubanayapılırmıbe +1 yıl farketmez Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bu görseldeki sizseniz hiçbir şey yapmanıza lüzum yok çünkü harika görünüyor, boş verin düzleştiriciyi fönleyin gitsin.
hayır foto bana ait değil
Elinden geldiğince az makine kullan. Doğal hali her zaman tercihim benim. Benim saçlarım da bu boyda ve doğal bırakıyorum
uçları hep dışa dönüyor ve kötü gözüküyor ya :(
Bakım kremi kullan ör sonra çok tatlı oluyor
teşekkür ederim 🌸
Saç köpügü kullan
saç köpüğü
hangi marka
farketmez
Brezilya fönü yaptır