Saç Bakım Beyaz tenli kadına en çok hangi saç rengi yakışır? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Doğal saç rengi Sarı Kahverengi Kestane Kızıl Turuncu Siyah Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Beyaz tenli kadına en çok hangi saç rengi yakışır? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Saç Bakım konusunda 4,4b cevap paylaştı. Kızıl efsane oluyor gadası 2 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 10,9b cevap paylaştı. Doğal saç rengi 1 0 Yorumla
Selen411 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Beyaz tenli mavi gözlüyüm siyah ı kendime yakıştırıyorum 2 4 Yorumla Mentalite01 +1 yıl Yemek yapmayı da biliyorsanız erkekler için en ideal evlenilecek kadın tipisiniz 😀 Yorumla Selen411 +1 yıl Teşekkür ederim 🥰 Yorumla Mentalite01 +1 yıl Rica ederim😇 mavi gözlü insanlar sevecen ve sıcak samimi insanlar olur. Kuzenlerimden biliyorum. Bir de Nil Karaibrahimgil hayranıyım😀 o da beyaz tenli mavi gözlü 😀 öyle bir eşi olsun her erkek ister. O yönden şanslısınız 😇 Yorumla Soran +1 yıl iyi yürüdün kardo Yorumla
asuasuasuman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Beyaz tenli kadına her saç rengi gider. en şanslı ten rengidir kendileri. 3 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 305 cevap paylaştı. Hepsi yakışıyor. Türkiye'de gerçek sarı ve kızıl kıtlığı olduğundan yazmaları şaşırtmadı beni. 0 0 Yorumla
SeyyahÖküz1 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Kına haricinde bir şeyi hoş bulmuyorum ben kadının saçında 1 0 Yorumla
fenerli_dunya Takip Et Master Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl Doğal saç rengini koruyan kaç kişi kaldı acaba merak ettim 1 3 Yorumla MeltemSosa +1 yıl Beeen ✌ Yorumla fenerli_dunya +1 yıl Çölde bir vaha gibi 😊 Yorumla MeltemSosa +1 yıl 😂 Yorumla
luckystrikeold Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 68% +1 yıl Göz rengi ve yüz şekli de önemli. Ben normal şartlarda kara kaş kara göze bayılıyorum 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Karamel yaptır canım ya da kül rengi de biliyor onlar bende beya tenliyim tesettür e girmeden bunları kullandım herkes çok begeniyordu 2 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Beyaz tenli kadınların saç rengi genelde orta ya da koyu kumral tonlarında olduğu için en alıştığımız en güzel geliyor. 1 0 Yorumla
Dinêxxx Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Doğal olmayı seviyorum kendi saç rengim bana yakışıyor 0 0 Yorumla
Incibennn Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 50% +1 yıl Benim sac rengim kestane kimse sscmemis agliyim 1 2 Yorumla saulMed +1 yıl Kestane bence ajjdkwkkww Yorumla Incibennn +1 yıl Tabi efendim Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Koyu saç tonları bilhassa doğal siyah. 0 0 Yorumla
karanlıkadam1qw Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 50% +1 yıl Bence en güzel saç rengi siyah veya Sarı olur 0 0 Yorumla
MmartKedisi Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Doğal renkler gerçekten de en yakışanı 0 0 Yorumla
Aylnyldz Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 90% +1 yıl Turuncuya benzer olan tarçın bakır renk 🧡 0 0 Yorumla
Düzgünbiri Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Her renk yakışır simsiyah sarı bakır hepsi 0 0 Yorumla
Ertann21 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 93% +1 yıl Saç bilmem ama yanına ben çok yakışırım 😂 0 0 Yorumla
biradetmehmet Takip Et Master Yaş: 46 , eic 31% +1 yıl Saç Bakım konusunda 602 cevap paylaştı. Doğallık iyidir 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Kızıl efsane oluyor gadası
Doğal saç rengi
Beyaz tenli mavi gözlüyüm siyah ı kendime yakıştırıyorum
Yemek yapmayı da biliyorsanız erkekler için en ideal evlenilecek kadın tipisiniz 😀
Teşekkür ederim 🥰
Rica ederim😇 mavi gözlü insanlar sevecen ve sıcak samimi insanlar olur. Kuzenlerimden biliyorum. Bir de Nil Karaibrahimgil hayranıyım😀 o da beyaz tenli mavi gözlü 😀 öyle bir eşi olsun her erkek ister. O yönden şanslısınız 😇
iyi yürüdün kardo
Beyaz tenli kadına her saç rengi gider. en şanslı ten rengidir kendileri.
Hepsi yakışıyor. Türkiye'de gerçek sarı ve kızıl kıtlığı olduğundan yazmaları şaşırtmadı beni.
Kına haricinde bir şeyi hoş bulmuyorum ben kadının saçında
Doğal saç rengini koruyan kaç kişi kaldı acaba merak ettim
Beeen ✌
Çölde bir vaha gibi 😊
😂
Göz rengi ve yüz şekli de önemli. Ben normal şartlarda kara kaş kara göze bayılıyorum
Karamel yaptır canım ya da kül rengi de biliyor onlar bende beya tenliyim tesettür e girmeden bunları kullandım herkes çok begeniyordu
Beyaz tenli kadınların saç rengi genelde orta ya da koyu kumral tonlarında olduğu için en alıştığımız en güzel geliyor.
Doğal olmayı seviyorum kendi saç rengim bana yakışıyor
Hepsi yakisir :D
Benim sac rengim kestane kimse sscmemis agliyim
Kestane bence ajjdkwkkww
Tabi efendim
Doğal bence, kumral da olabilir.
Kızıl ve bakır çok güzel oluyor
Koyu saç tonları bilhassa doğal siyah.
Doğal saç rengi
#Mirliva
bu kişinin yüzüne göre değişir
doğallıktan yanayım